Menu

Ny cheftræner på U15 Piger

image
Marie Greve
15. januar 2019 kl. 14:42
Fra den kommende forårssæson skal Lars Brokær stå i spidsen for VSK Aarhus’s Pige U15-hold. Det er en stor trænerkapacitet, der kommer med en bred ungdomselite trænererfaring, og som igen er tilbage på træningsbanen.

Lars Brokær startede sin trænerkarriere AGF med ungdomsspillere som Michael Lumb, Morten Duncan Rasmussen, Casper Sloth, senest Magnus Kaastrup og mange flere. De seneste par år har han fungeret som Talentchef for U12-U15 i VSK Aarhus. Nu vender han tilbage til træningsbanen og fortsætter trænergerningen som cheftræner for U15-holdet. 

- Vi er glade for, at Lars bliver en del af trænerteamet. Vi er en ambitiøs klub. Lars er en ambitiøs træner, og han kan være med til at indfri vores mål om at blive endnu dygtigere til vores talentudvikling. Med sin ærgerrighed og arbejdsomhed vil han kunne hjælpe os til, at vi løfter os endnu mere. Hans fodboldfaglige indsigt og evne til at gå i dybden med den enkelte spiller, er det hvor han i høj grad kan bidrage når han er tilbage på træningsbanen. Vi mener hans kompetencer supplerer det øvrige team rigtig godt, og vi er sikre på at de får en spændende forår sammen. Siger Kvindeformand Marie Greve. 

Lars Brokær der er den mest vindende ungdomstræner i AGF nogensinde ser frem til de nye udfordringer på U15 årgangen. 

- Jeg glæder mig rigtig meget. Det er et vigtig skifte for mig at komme tilbage på banen og tættere på udviklingen af spillerne. Jeg synes at opgaven omkring den talentfulde U15 årgang er spændende, og det kunne jeg ganske enkelt ikke sige nej til, siger Lars Brokær. 

Med sin mangeårige baggrund som eliteungdomstræner har han fået et indgående kendskab til talentudvikling både lokalt, regionalt og nationalt, og den udvikling VSK Aarhus er inde i på denne front tiltaler ham.

- Klubben har de seneste par år bevæget sig i en god retning, og jeg vil gerne være med til, i fællesskab med de andre trænere, at rykke klubben yderligere fremad. Det bliver spændende af være en del af en trænergruppe med så mange talentfulde trænere helt nede fra U12 og op til 3F ligaen  siger Lars, der beskriver sig selv som træner således:

- Jeg er en blanding af coachende og instruerende. Jeg stiller rigtig store krav til mine spillere, men gør det samtidig også til mig selv og de mennesker jeg omgiver mig med. Jeg er meget passioneret og engageret på sidelinjen, og så har jeg et specielt bånd til mine spillere, og arbejder rigtig meget med dem - ikke kun på banen, men også uden for i forhold til værdier og målsætninger, og hvilke krav og forventninger jeg stiller. Min vigtigste opgave bliver at gøre spillerne klar til U16 og så handler det også meget om at forberede spillerne på at kunne handle i pressede situationer, siger klubbens nye U15-træner."