Menu

Lav et samarbejde med os

 

Er du interesseret i et samarbejde med VSK?

VSK Aarhus er Jyllands 2. største klub med hele 1.300 medlemmer! 

Kontakt os for at blive samarbejdspartner og/eller hør nærmere om mulighederne:

Sponsoransvarlig: Jens Isbak Christensen

Mail: sponsor@vskaarhus.dk

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

_____________________________________________________________________________________________________________________________

I VSK har vi som mission at skabe et gensidigt, forpligtende, stærkt socialt og sportsligt fællesskab med respekt, mangfoldighed, rummelighed, sundhed og store fælles oplevelser for ALLE. 

 

Det er vores vision at udvikle, nytænke og styrke bredde- og elitefodbolden i løbende dialog og partnerskab med det (lokal)samfund vi er en del af. 

Et samarbejde med os kan dannes ud fra dine præferencer. Vi går efter at tilbyde vores samarbejdspartnere så individuelle samtaler som muligt, således at i får præcis det i ønsker, hverken mere eller mindre. Vi tilbyder 2 forskellige typer partnerskaber:

Klub PartnerSom klub partner støtter du hele klubben, både breddefodbolden og herreelite. Efter aftale kan vi tilbyde en masse relevant eksponering, aktivering og involvering for din virksomhed/organisation.

Hold Partner - Fokusere sit sponsorat til et specifikt hold. Støt din søns eller datters hold hvis de mangler nyt udstyr, eller I gerne vil på træningslejr.

Målet med partnerskaber i VSK Aarhus er at aktivere sponsorater via Eksponering, Aktivering, Events, Netværk + Erhvervsnetværk og Hospitality for dermed skabe merværdi for jer.

 

Ønsker du at være samarbejdspartner i VSK Aarhus eller kender du nogen i dit netværk der gerne vil være med, så er du velkommen til at kontakte os via kontaktoplysningerne i toppen af siden.

Annonceringsmuligheder på TV skærm i Vejlby Risskov Idrætscenter

Prisen årligt 

¼ skærm 1.800 kr.

½ skærm 2.500 kr.

1 hel skærm  3.200 kr.

Oversigt over VSK medlemmer

Medlemmerne i VSK Aarhus er bredt fordelt via køn og alder, derfor har man som virksomhed mulighed for, at skræddersy sit partnerskab ift. den målgruppe man ønsker at fokusere på. Fordelingen ser således ud i primo 2019:

 

 

Luk