Menu

Støt VSK Aarhus, hver gang du tanker

BLIV DAGENS HELT FOR VSK AARHUS

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte VSK Aarhus fodbold, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet

Du kan støtte vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et gratis OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

SÅDAN STØTTER DU VIA OK KORT

Bestil et gratis OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Når du bestiller dit OK Kort, kan du vælge VSK Aarhus som den klub, du ønsker at støtte. Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte VSK Aarhus fodbold – så sørger de for at ændre det. 

SÅDAN STØTTER DU VIA OK-APPEN

Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. Opret profil, log ind og vælg VSK Aarhus som den klub, du vil støtte. Så støtter du, hver gang du tanker, uanset om du betaler med MobilePay, Dankort eller OK Benzinkort.

STØT EKSTRA MED OK MOBIL OG OK EL

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at OK på tlf. 70 10 20 33.

Nærmeste OK Benzin tankstation er Skelagervej 1, 8200 Aarhus eller Lystrupvej 62, 8240 Risskov.

Luk