Menu

Fire VSK-spillere er udtaget

image
Daniel Nøjsen Fallah
01. september 2017 kl. 10:37
Fire VSK-spillere skal trække den røde-hvide dragt over hovedet i september måned.

At VSK Aarhus er med til at skabe og udvikle talenter i dansk kvindefodbold er som sådan ikke noget nyt. Gennem tiderne har flere store spillere betrådt græsset i Aarhus, men endnu engang viser klubben sig frem ved at have fire spillere udtaget til de forskellige landshold.

Således har den vikarierende landstræner, Søren Randa-Boldt, valgt at udtage vores anfører og EM-sølvvinder, Stine Ballisager Pedersen, til A-landsholdets testkamp mod Holland d. 15. september. Dermed får Stine og resten af Kvindelandsholdet mulighed for revanchere sig fra EM-finalen, når de orangeblusede kommer på besøg i Horsens. 

Derudover er Stine Ballisager Pedersen også udtaget til U23-landsholdet, der d. 10. september spiller træningskamp mod Finland.

Det samme er 18-årige Emma Andersen, der muligvis kan se frem til sin debut på U23-landsholdet i opgøret mod Finland. 

Matilde Lundorf og Signe Andersen er samtidig begge på holdkortet, når U19-landsholdet drager til Litauen d. 5.-15. september for at spille EM-kvalifikation. Begge piger fik debut i efteråret 2016 og kan nu se frem til flere spændende opgør. Og med Signe Andersens fire mål i de sidste to kampe bliver det spændende om den 18-årige angriber kan få netmaskerne til at blafre i Litauen. 

Vi ønsker alle pigerne held og lykke i landsholdstrøjen!