Menu

GLÆDELIG JUL OG GODT FODBOLDNYTÅR

image
21. december 2022 kl. 15:50

GLÆDELIG JUL OG GODT FODBOLDNYTÅR

Vi kan i VSK Aarhus se tilbage på et spændende år med mange oplevelser og gode kampe. Vi har samtidig taget vort nye kunstgræsanlæg i brug, og det bliver brugt flittigt. Licensarbejdet med drengeungdom har nu været i gang i et halvt år og udvikler sig positivt. Vi ser ligeledes positiv fremgang på pigesiden, ligesom breddefodbolden hos både kvinder og herrerne udvikler sig godt. 

Vort 3. divisionshold hos herrerne ligger lige over den magiske streg, der skiller kampen om oprykning fra kampen om at undgå nedrykning. Der bliver brug for masser af opbakning på stadion på de sidste 3 hjemmekampe i marts og starten af april. 

Vi kan også se frem til, at det snart bliver afgjort, hvor AGF kvinderne, som vi er en del af, skal have til huse fremover. Der er lavet analyser på en placering i Vejlby eller i Tilst. Vi forventer, at der kommer en længe ventet afgørelse i første halvår af 2023. 

Vi håber at se rigtig mange af jer til vor generalforsamling tirsdag d. 21 februar 2023 kl. 19.00. Her skal vi lægge strategi for de kommende år, og jeg får samtidig mulighed for at sige farvel som formand for VSK Aarhus og velkommen til en ny formand. 

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et rigtigt godt fodboldnytår. 

For VSK Aarhus, Leif Gjørtz Christensen, Formand

 

Luk