Menu

Super1Rent-direktør er kåret som Årets Netværker

image
Trine Hermansen
28. januar 2022 kl. 09:40

Jesper Blak, direktør i Super1Rent, er kåret som “Årets netværker 2021” i VSK Aarhus Erhvervsnetværk. Det skete ved en nytårskur den 26. januar 2022, hvor prisen blev overrakt af sidst kårede vinder, Niels Martin Thomsen fra NMT El-Service.

Efter en ufrivillig Corona-pause i 2020 har medlemmerne af VSK Aarhus Erhvervsnetværk atter kåret ’Årets Netværker’. Prisen blev stiftet i 2019 og er erhvervsnetværkets anerkendelse af et medlems netværksindsats. Med udgangspunkt i en række kriterier stemmer medlemmerne om, hvem de synes fortjener et skulderklap og titlen som Årets Netværker.

Årets Netværker 2021 er ubetinget vinder

I 2021-afstemningen var seks medlemmer – Jakob Bjørn Mouritsen fra De Frie Forsikringsmæglere, Tage Ansø fra Kovsted & Skovgård, Johnni Papst fra Bosch Car Service, Trine Hermansen fra kommunikaTHion, Torben U. Jessing fra Kombi Skilte og Jesper Blak fra Super1Rent – med i opløbet om titlen.

Som ubetinget vinder med halvdelen af stemmerne blev Jesper Blak, direktør i Super1Rent, kåret som 'Årets Netværker 2021'.

Jesper Blak er god til at lytte og give sparring. Han inspirerer ved at dele mange af Super1Rents innovative tiltag med netværket. Siden erhvervsnetværkets opstart i 2017 har Jesper Blak udvist stort engagement i at få netværket til at fungere blandt andet ved at præstere yderst stabilt fremmøde og invitere netværket på besøg i sin virksomhed.

Sådan lød nogle af begrundelserne for, at de fleste medlemmers stemmer faldt på Jesper Blak.

Netværk adskiller sig på ærlig dialog og fortrolighed

Jesper Blak er foruden sit medlemskab i VSK Aarhus Erhvervsnetværk også aktiv deltager i andre erhvervsnetværk i Østjylland. Han vil ikke undvære det ene netværk frem for det andet – for de tilbyder vidt forskellige ting.

»For mig er VSK Aarhus Erhvervsnetværk et sted, hvor jeg sparrer med de andre omkring virksomhedsdrift, for eksempel inden for økonomi, IT, jura, salg og ledelse. Det kan jeg her, fordi jeg oplever åbenhed og oprigtigt engagement i hinandens forretninger. Her måler vi ikke på, hvor meget vi handler med hinanden. Til gengæld taler vi åbent om både succeser og udfordringer – og vi er enige om, at netværket er et fortroligt forum«, siger Jesper Blak, der startede Super1Rent i 1998.

Kort om Super1Rent

Super1Rent er en servicevirksomhed, som tilbyder blandt andet specialrengøring, specialrens, socialrengøring, byggepladsservice, ejendomsservice og flytterengøring. Virksomheden har hovedsæde i Hadsten tæt på Aarhus, men opererer i hele Jylland.

Læs mere om Super1Rent

Spørgsmål om erhvervsnetværket i VSK Aarhus er velkomne hos:

---

Læs mere:
Læs om VSK Aarhus Erhvervsnetværk 

Spørgsmål om erhvervsnetværket i VSK Aarhus er velkomne hos:
Niels Martin Thomsen på martin@nmt-el.dk