Menu

Netværksmotor hædret med nystiftet pris

image
Trine Hermansen
28. november 2019 kl. 21:38

Niels Martin Thomsen fra NMT El-Service i Risskov er netop blevet hædret med en nystiftet pris i klubbens erhvervsnetværk.

Selvom efterårssæsonen er gået på hæld, og spillerne i VSK Aarhus lader op til foråret, er der stadig aktivitet i klubben. VSK Aarhus Erhvervsnetværk, der består af en række lokale virksomheder, var torsdag den 27. november 2019 samlet til årets sidste officielle netværksmøde i klubbens lokaler. I den forbindelse blev prisen »Årets Netværker« uddelt for første gang.

Formlen på en god netværker
Som noget nyt har erhvervsnetværket stiftet prisen »Årets Netværker«, der gives som en anerkendelse for en dedikeret netværksindsats. Med udgangspunkt i en række kriterier har netværkets medlemmer stemt om, hvem de synes fortjener et ekstra skulderklap og titlen som Årets Netværker.

I VSK Aarhus er en god netværker blandt andet kendetegnet ved, at netværkeren skaber værdi og forretningsmuligheder for både medlemmer og gæster. For eksempel ved at åbne døre til eget netværk, invitere gæster, bidrage med viden, sparring og konstruktive input og generelt være en god ambassadør for netværket. Desuden har en god netværker stabilt fremmøde.

Årets Netværker 2019
I årets afstemning var Jesper Blak fra Super1, Tage Ansø fra Risskov Revision, Michael Overgaard fra Michael & Hussnedkeren og Niels Martin Thomsen fra NMT El-Service med i opløbet om titlen som Årets Netværker.

Årets Netværker 2019 blev Niels Martin Thomsen fra NMT El-Service, der modtog prisen med klapsalver.

Niels Martin udviser et kæmpe engagement. Han deltager altid i arrangementerne. Han er positiv, lyttende, og så er han god til at komme med input og invitere gæster, lød det blandt andet fra netværksfacilitator Jakob Tougård ved overrækkelsen af hæderen.

Prisen »Årets Netværker« er kort sagt gået til et medlem af VSK Aarhus Erhvervsnetværk, der på alle parametre opfylder kriterierne for at være en god netværker.

Niels Martin Thomsen er indehaver af NMT El-Service, der har til huse på Arresøvej i Risskov. Han har knap 20 medarbejdere, og de udfører og servicerer alle former for eltekniske installationer hos erhverv, offentlige institutioner, private og i ejendomme. Niels Martin Thomsen er desuden én af grundlæggerne og de primære drivkræfter bag VSK Aarhus Erhvervsnetværk.

Erhvervsnetværk for alle – ikke kun fodboldinteresserede
VSK Aarhus har drevet erhvervsnetværket siden 2017. Det har til huse i fodboldklubbens lokaler, men selve netværket har dog intet med fodbold at gøre – her er primært fokus på relationer, videndeling og forretning.

Grundstammen af medlemmerne i netværksgruppen kommer fra Aarhus og de omkringliggende kommuner. Netværket mødes 8-10 gange årligt. Interesserede kan fortsat skaffe sig en plads i netværket. 

---

Læs mere:
Læs om VSK Aarhus Erhvervsnetværk 

Spørgsmål om erhvervsnetværket i VSK Aarhus er velkomne hos:
Daniel Lauridsen på partner@vskaarhus.dk