Menu

Netværk er en gevinst på både kort og lang bane

image
Trine Hermansen
21. juni 2019 kl. 18:16

Kombi Skilte A/S er repræsenteret af Torben U. Jessing i VSK Aarhus Erhvervsnetværk. Han har været med siden opstarten og får positivt udbytte af medlemskabet.

VSK Aarhus Erhvervsnetværk er et ideelt forum til at holde sig ajour med, hvad der rører sig. Det mener Torben U. Jessing, som er direktør hos Kombi Skilte A/S. Han har været medlem siden 2017 og bruger blandt andet erhvervsnetværket i VSK Aarhus til at holde sig orienteret lokalt og sparring omkring virksomhedsdrift og -udvikling.

Netværk tilpasset en travl hverdag
Ifølge Torben U. Jessing er medlemskabet i VSK Aarhus Erhvervsnetværk både med til at udvikle hans professionelle netværk og ham selv.

»Netværket er sammensat af virksomheder, der passer godt til min forretning. Vi har primært fokus på relationer, god stemning og jordnære forretningsmæssige emner – en del anderledes end andet, jeg har deltaget i«.

For Torben U. Jessing er mødernes form og frekvens passende i en travl hverdag. VSK Aarhus Erhvervsnetværk mødes tidligt et par timer hver måned og har stort set altid en øvelse på agendaen.

»Øvelserne bidrager til gode diskussioner, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Samtidig giver de mig brugbare input til forretning, som jeg kan bruge i min hverdag«, fortæller Torben U. Jessing, der også har fået konkret udbytte ud af medlemskabet.

Netværk som salgsgenerator
»På nuværende tidspunkt har vi leveret skilte og bildekorationer til halvdelen af medlemmerne, og det direkte salg er selvfølgelig en positiv gevinst af medlemskabet«, fastslår Torben U. Jessing. Han fortsætter:

»Det vigtigste for mig er dog, at jeg via netværket får nye meningsfulde relationer og et indgående kendskab til lokale virksomheder, deres netværk og den generelle udvikling i området. På den lange bane tror jeg, at det giver mig mulighed for at opnå salg i netværkets 2. og 3. led. Det er her, det for alvor bliver interessant«.

Vil du vide mere om Kombi Skilte A/S?
Facadeskilte, pyloner, galgeskilte, sikkerhedsskilte og mange andre skilteprodukter – i mere end 35 år har Kombi Skilte A/S leveret skilteløsninger til blandt andet virksomheder, boligselskaber, sygehuse, skoler, lokalcentre, plejehjem og kommuner. Virksomheden har til huse på P. O. Pedersens Vej i Aarhus N, men har opgaver i hele landet.

Besøg Kombi Skilte A/S på https://kombiskilte.dk/ – eller kontakt Torben U. Jessing på +45 86 78 41 33, hvis du vil høre mere om skilteprodukter og skilteløsninger i høj kvalitet.

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 26/6-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket