Menu

Erhvervsnetværk ønskede hinanden god sommer hos Vin Til Tiden

image
Trine Hermansen
08. juli 2022 kl. 14:31

Erhvervsnetværk ønskede hinanden god sommer hos Vin Til Tiden

VSK Aarhus Erhvervsnetværk havde Jørn Therkildsen som vært, da medlemmerne den sidste onsdag i juni var på besøg hos Vin Til Tiden i Risskov.

Formålet med VSK Aarhus Erhvervsnetværk er at skabe relationer og bidrage til videndeling mellem medlemmerne. Som vært for et netværksmøde, får du mulighed for at introducere dig selv og din virksomhed til gruppens øvrige medlemmer og gæster. Den mulighed benyttede Jørn Therkildsen, indehaveren af Vin Til Tiden i Risskov, sig af på det sidste netværksmøde inden sommerferien.

Vin Til Tiden leverer vin engros til blandt andet vinhandlere, blomsterbutikker, hoteller, caféer og restauranter i hele Danmark. Desuden holder Jørn Therkildsen vinsmagninger og driver detailbutik på Vejlbjergvej 18A i Risskov – en adresse han deler med JKT Gulve v/Jacob Kristian Therkildsen. Butikken er åben for alle hver fredag og lørdag.

>> Følg Vin Til Tiden på Facebook 

Virksomhedsbesøget bød på fremvisning af lokaler, en kort virksomhedspræsentation og smagsprøver på oplagte vinvalg i sommerperioden – et uformelt og hyggeligt netværksmøde, hvor medlemmerne og et par gæster fik lejlighed til at ønske hinanden god sommer.

Vil du også være en del af VSK Aarhus Erhvervsnetværk?
Erhvervsnetværket starter op igen til august. Har du lyst til at komme med som gæst eller blive medlem, så læs mere om netværket her.

Næste møde er i planlægningsfasen med forventet afholdelse om eftermiddagen den 24/8-2022.