Menu

Drivkraft bag erhvervsnetværk fortsætter

image
Trine Hermansen
25. februar 2019 kl. 15:03
NMT El-Service og Niels Martin Thomsen, der siden opstarten i 2017 har været én af drivkræfterne bag VSK Aarhus Erhvervsnetværk, forsætter i netværket.

»Jeg har siden 2005 drevet elinstallatørforretning fra Arresøvej i Risskov. Min oplevelse er, at der er behov for et lokalt erhvervsnetværk, hvor man i uformelle rammer kan udveksle erfaringer, knytte forretningsmæssige og sociale relationer og i sidste ende skabe forretning«, siger Niels Martin Thomsen fra NMT El-Service. 

Mødet med lokale erhvervsfolk skaber værdi
»Min virksomhed er dybt forankret i Østjylland og har base i Risskov. De lokale kunder er livsvigtige for min forretning. I VSK Aarhus Erhvervsnetværk får jeg nye relationer i lokalområdet, og det skaber værdi for min forretning. Derfor fortsætter jeg som medlem«, siger Niels Martin Thomsen, der ligeledes er kendt som medlem af herreudvalget, hovedsponsor og én af drivkræfterne bag erhvervsnetværket i VSK Aarhus.

Hvem er NMT El-service?
NMT El-Service er elektriker og aut. elinstallatør og servicerer både erhverv, offentlige, private og ejendomme med alle former for elinstallationer – lige fra reparation af hvidevarer i private hjem over installationsarbejde i om- og tilbygninger til serviceopgaver i industrivirksomheder.

Virksomheden har rødder tilbage til 1982, men fik sin nuværende form i 2005, da Niels Martin Thomsen overtog Smedegaards El-service efter 11 års ansættelse som installatør. Siden er antallet af arbejdsopgaver og medarbejdere vokset støt, og NMT El-Service beskæftiger i dag knap 20 medarbejdere.

Vil du vide mere om NMT El-Service?
Følg NMT El-Service på Facebook og LinkedIn

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 27/2-2019, kl. 7.30 – læs mere om netværket. 

Luk