Menu

Autoværksted øger kendskab via netværk

image
Trine Hermansen
09. april 2019 kl. 20:33

Har du en bil, som trænger til serviceeftersyn eller reparation? Så er hjælpen nær, hvis du bor eller har virksomhed i det nordlige Aarhus. På Stokagervej i Risskov ligger Bosch Car Service nemlig. 

»Vi tilbyder service og reparation af alle bilmærker – lige fra Porsche over varebiler til mikrobiler. Og med mere end 20 års erfaring i VW, Audi, Skoda og Seat plejer jeg at kalde os specialister i tyske biler«, siger indehaver af Bosch Car Service, Johnni Breum Pabst, der siden 2017 har været medlem af VSK Aarhus Erhvervsnetværk.

Fokus på lokalområdet
»Som mindre lokalt autoværksted er vi afhængige af en løbende tilgang af kunder. Vores kernekunder er både private bilejere og mindre virksomheder fra lokalområdet«, siger Johnni Breum Pabst, indehaver af Bosch Car Service Risskov.

For ham er VSK Aarhus Erhvervsnetværk ikke kun forretningsmæssig sparring og socialt samvær med ligesindede. Det er også et stærkt hold af ambassadører, som kan være med til at sprede budskabet om det lokale autoværksted.

Valg af værksted handler om tillid
»I netværket får jeg mulighed for at fortælle historierne om vores tilfredse kunder og vores specialer. Det øger kendskabet og tilliden til både værkstedet og mig – og der skal rigtig meget tillid til, før folk anbefaler eller skifter mekaniker«, fortæller Johnni Breum Pabst.

Blandt netværksdeltagerne i VSK Aarhus tæller Bosch Car Service Risskov allerede et par kunder, og i sidste ende er Johnni Breum Pabst overbevist om, at medlemskabet vil bane vejen til flere værkstedskunder fra lokalområdet. Johnni Breum Pabst slutter med en invitation:

»Alle med bil er mere end velkomne til at kigge forbi os på Stokagervej til en uforpligtende snak om serviceeftersyn, klargøring inden syn, autoelektrisk arbejde, reparation eller udskiftning af bremser, dækskift, rustbehandling, autolakering og alt det andet, som vi er rigtig gode til. Vores værksted står snorlige – og vi er altid klar med et godt råd om biler«.

Vil du vide mere om Bosch Car Service Risskov?
Besøg Bosch Car Service Risskov http://www.bcsrisskov.dk/ – eller kontakt Johnni Breum Pabst på +45 86 17 21 10, hvis du vil høre mere serviceeftersyn og reparation af alle slags biler.

---

Næste møde i VSK Aarhus Erhvervsnetværk er den 24/4-2019, kl. 7.30 – og du kan komme med som gæst. Læs mere om netværket