Menu

Kvindeserien donerer 4.000 til kunstgræsbanen

image Kvindeserien sparkede først blandt VSKs spillertrupper i indsamlingen til den ny kunstgræsbane !
07. februar 2020 kl. 10:59

VSK Kvindeserien har valgt at være forgangskvinder på spillerdonationer til den ny kunstgræsbane på Vejlby Stadion. Efter en ihærdig indsats fra holdets anfører - Julie Terkelsen - er det lykkedes truppen at samle 4.000 kroner ind gennem den seneste uge. Svarende til ca. 200 kroner pr. spiller, står pigerne dermed sammen om at styrke rammerne om fodbolden i VSK Aarhus - for klubbens, holdets egen og øvrige holds skyld. 

I trænerteamet vækker indsamlingen begejstring: "Vi er selvfølgelig glade for at se, hvordan pigerne tager ansvar for ikke bare egne men også klubbens udviklingsmuligheder. På kvindeserien er vi bestemt bevidste om, at vi har gode forhold allerede, men også vi slås af og til med nogle lidt skæve [sene] træningstider i vinterperioden. Og der er givet hold, som kæmper endnu mere med det, så det giver god mening, at truppen hjælper sig selv og i høj grad klubbens øvrige hold til flere og bedre træningstider på kunstgræs i fremtiden...

...Derudover ser vi det også som en kraftig opfordring til alle klubbens øvrige hold. Man kan mene mange ting om driften i VSK, men grundlæggende er vi jo alle glade for at være her. Og der er nogle bestyrelsesmedlemmer og vigtige nøglepersoner, som løber voldsomt stærkt, for at det overhovedet kan lade sig gøre. Vi betragter det derfor også som en måde at støtte op om disse mennesker, der står for organisationen bag vores hold. Hvis de vurderer, at kunstgræsset er vejen frem, så vi alle skal kæmpe lidt mindre for kvaliteten af vores fodbold - så hjælper vi selvfølgelig med det" 

Luk