Menu

Anders Nim er ny cheftræner for kvindeligaholdet i VSK Aarhus

image
Marie Greve
29. december 2019 kl. 08:57
Når forberedelserne til forårets slutspil går i gang, bliver det med et nyt ansigt som cheftræner for VSK Aarhus‘ Kvindeligahold. Anders Nim er ansat som cheftræner pr. 1. januar og skal sammen med det øvrige team fortsætte det stærke sportslige setup, som er bygget op over de sidste par år.

VSK Aarhus ledelsen, har siden Hans Paarups stop været på udkig efter den helt rigtige kandidat til jobbet, og her er valget altså faldet på Anders Nim.

 

Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere et navn som Anders Nim i klubben. Vi har benyttet den nødvendige tidsramme til at finde den rette profil, som matcher vores ambitioner og setup både på den korte og lange sigte, hvor fællesnævneren er udvikling. Her er vi ikke i tvivl om, at Anders har en utrolig stærk kompetenceprofil både menneskeligt og sportsligt, som kan være med til at flytte vores spilleres udvikling.” Udtaler Kvindeformand Marie Greve.

 

Anders Nim har en fortid i både Esbjerg, FC Midtjylland og Randers’ ungdomsafdelinger, hvor han har bestridt både talentudviklings- og cheftrænerfunktioner. Derudover er den nye cheftræner uddannet folkeskolelærer, hvor han bl.a. har stor erfaring med at skabe de optimale rammer for balancen mellem skole og uddannelse. Derfor ser klubben også Anders som en vigtig kapacitet ind i en styrkelse af vores samarbejde med ESAA.

 

Det er første gang at Anders Nim skal beskæftige sigmed pige- og kvindefodbold, men går ydmygt til opgaven og med et blik for det potentiale der ligger i Gjensidige Kvindeliga:

 

Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af VSK Aarhus og ser frem til at arbejde med de mange talentfulde spillere på Kvindeligaholdet. VSK Aarhus står for mig, som en af de førende klubber herhjemme, indenfor Kvindefodbolden og jeg ser et stort potentiale i klubben og Aarhus som “kvindefodboldby”. Ud fra mine samtaler med klubben er jeg bestyrket i at VSK Aarhus er en fodboldklub, som på mange måder matcher med mine fællesskabsværdier, og som både ønsker at talentudvikle og samtidig skabe resultater som hold og klub.

De seneste par dage har jeg set flere af holdets kampe fra efterårssæsonen og jeg er generelt meget positiv over niveauet og det arbejde der er blevet gjort af Hans Paarup og det øvrige team. Derfor kan jeg næste ikke vente med at komme ud på træningsbanen og starte arbejdet med holdet, i det nye år.

 

Anders starter op sammen med den øvrige stab i uge 2 når Kvindeligaen mødes for første gang efter juleferien. Vi glæder os helt vildt til et spændende slutspil!   

 

Curriculum Vitae: Anders Nim-Olsen

Klubber

Randers FC                                               (2017-2018)

FC Midtjylland                                          (2013-2017)

Esbjerg FB                                                 (2009-2013)

Søderris SK                                               (2005-2009)

 

Luk