Menu

VSK starter lørdag med en brandkamp

image
02. august 2023 kl. 16:19

VSK STARTER LØRDAG MED EN BRANDKAMP

Efter en kort og hektisk sommerferie er VSK´s 3. divisionshold klar til at tage hul på en ny turnering. På lørdag den 5. august åbner VSK ballet mod Silkeborg-holdet, Young Boys FB. Der er kick-off kl. 12.00. Bemærk: Kampen spilles på VSK´s kunstgræsbane.

VSK sluttede sidste år som nummer tre efter et flot forår, hvor holdet havde muligheden for at rykke op. Det håb slukkede FA 2000, da der manglede tre minutter af den næstsidste kamp. Nu starter en ny sæson, og det giver naturligvis håb om endnu et godt resultat. Med Jammerbugts konkurs er der kun en nedrykker fra 2. division, BK Frem.

Lørdagens modstander Young Boys er rækkens yngste og meget talentfulde. Så det bliver en vanskelig opgave. De sidste to år har VSK placeret sig lige over Young Boys i gruppespillet, hvor Silkeborg-holdet er blevet nummer syv og begge år vundet kvalifikationsspillet suverænt. Der er således lagt op til en jævnbyrdig kamp, som sikkert kan give et fingerpeg om niveauet i dette års 3. division.

Det er forventningen, at begge hold vil være placeret i den bedste halvdel efter 22 kampe, så begge hold vil være at finde i oprykningsspillet, når det indledes efter påske næste år. Sidste år mistede Young Boys pladsen i oprykningsspillet i det 95. minut i den 22. kamp, hvor Middelfart scorede to mål. Det sendte Young Boys fra femtepladsen ned som nummer syv.

Young Boys er en moderne, professionel overbygning på Silkeborg KFUM. Her kombinerer spillerne kontraktfodbold med erhvervsarbejde. Holdet er bygget op omkring unge, talentfulde spillere. Der vil således også være mulighed for at se en række tidligere ungdomsspillere fra AGF på holdet.

Begge hold glæder sig til at komme i gang, så man kan få et indtryk af, hvor holdene står. VSK har i sommerferien sendt topscorer, Tobias Bach, videre i karrieren. Han spiller nu på kontrakt i Fredericia, hvor han i sidste kamp fortsatte målscoringen. Oscar Scott Carl er langtidsskadet. Det bliver spændende at se, hvordan Jens Gjesing og Mads Post sammensætter holdet, og hvilke nye spillere, der får debut.

Mød op på kunstgræsbanen på lørdag d. 5 august kl. 12.00, hvor årets 3. division skydes i gang. Der er lagt op til en seværdig og velspillet kamp.

Du kan købe billetter til kampen på lørdag her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/91358/3_division_VSK_-_Young_Boys

Kampen kan streames på Divisionsforeningen platform:

https://3-division.dk/streaming/

Luk