Menu

VSK I NY TOPKAMP

image
18. maj 2023 kl. 12:25
VSK Aarhus - Vanløse IF lørdag d. 20 maj kl. 13.30

VSK I NY TOPKAMP

Lørdag går vi ind i 2. runde af oprykningsspillet. Med fem kampe tilbage er det Vanløse, der kommer på besøg på VSK´s bane. Det bliver spændende at se, om VSK kan følge de gode takter op. Holdet har sat en meget flot stime sammen. For fem uger siden lå holdet placeret som nummer syv i 3. division. VSK spillede sig til den sidste plads i slutspillet. Her er holdet ubesejret og har støt og roligt flyttet sig op på 2. pladsen, som VSK deler med FA 2000.

Lørdagens modstander, Vanløse, mødte netop FA 2000 i sidste runde. Her spillede holdet 1-1 i en kamp, hvor Vanløse var dominerende i den første halvdel. Med en smal 1-0 føring blev Vanløse naturligt presset i slutningen af kampen. Holdet har syv point op til en oprykningsplads. Københavnerne kommer til Vejlby for at få revanche for sidste måneds 4-1-nederlag. Men ellers plejer Vanløse og VSK at spille meget jævnbyrdige kampe. Det er et velspillede Vanløse-hold med gode, unge individualister, der møder VSK på lørdag.

Den nye Vanløse-træner, Jesper Myhrmann har på rekordtid formået at sammenspille et velfungerende hold med mange nye spillere siden vinterpausen.

VSK stiller optimistisk op efter den flotte sejr over divisionens suveræne tophold, Middelfart. Her stod holdet sin prøve både spillemæssigt, fysisk og mentalt. Cheftræner Jens Gjesing havde taktikken klar, og spillerne eksekverede den.

Det bliver spændende at se, om holdet kan fortsætte de gode takter med et effektivt forsvar, hvor bl.a. Frederik Søvndal og Simon Søndergaard har stået stærkt i billedet. På midtbanen er Marcus Sloth og Jonas Spornberger ved at have spillet sig i form. Og helt fremme viser unge Tobias Bach sit målinstinkt i et godt samarbejde med Mathies Schjellerup.

I Middelfart var der i lørdags publikumsrekord med 550 tilskuere. Forhåbentlig kommer der også mange i Vejlby på lørdag, hvor to velspillende hold mødes. Husk fodbold skal ses live. Vejlbys lokale hold fortjener opbakning; VSK: Ved Samlet Kraft. I 3. division spilles uden VAR og kampene kan overværes af hele familien.

Kampen spilles på lørdag d. 20 maj kl. 13.30 på VSK Aarhus – kunstgræsbane, Vejlby Centervej 51, Risskov. Du kan købe billetter til kampen på lørdag her: https://vskaarhus.safeticket.dk/89885/3_division_VSK_-_Vanloese_IF   

Hvis du er forhindret i at møde op, kan kampen ses på Divisionsforeningens streaming-platform: https://3-division.dk/streaming/

Luk