Menu

VIGTIG SEJR

image
09. november 2022 kl. 13:51

VIGTIG SEJR

VSK hev en meget vigtig sejr i land i lørdagens kamp mod Næsby. Det blev en arbejdssejr med de snævre cifre 1-0. Mathies Skjellerup blev match winner, da han efter 21 minutter blev sat i scene af Simon Søndergaard Rasmussen. Sejren betyder, at de to hold bytter plads, så VSK nu er placeret som nummer 6 i 3. division.

VSK har pt. en del spillere på skadeslisten. Det skulle vise sig, at ingen af disse spillere blev klar til opgøret mod Næsby. Da Marcus Sloth Jørgensen måtte melde afbud kort før kampstart, måtte spillerne rykke sammen i bussen og dele ansvaret ud på flere unge spillere. Med en koncentreret indsats fik VSK med enkle midler lukket ned for det velspillende hold fra Fyn.

Bag sejren stod en helstøbt holdindsats, hvor det kan være vanskeligt at fremhæve enkelte. Men målscorer Mathies Skjellerup gik foran med et stort løbearbejde. Lasse Lilbæk leverede en præstation med fuld skrald. Asger Danelund Hemmingsen ydede et stort arbejde på midtbanen. Simon Søndergaard Rasmussen krydrede sin præstation med en mål givende aflevering, og det er imponerende at se, hvordan Rasmus Raul Raahauge solidt og uimponeret glider ind på holdet.

Sejren luner, og de tre vigtige point giver et godt rygstød til kampen på søndag i Holstebro. Her er hjemmeholdet kommet godt i gang, og har senest spillet uafgjort mod de to tophold, Middelfart og Young Boys.