Menu

Videre i pokalen – og klar til kamp i Holbæk

image
10. august 2023 kl. 13:31

Videre i pokalen – og klar til kamp i Holbæk

VSK hev onsdag aften en 3-2-sejr hjem over det tidligere FC Jammerbugt-hold, der nu spiller i Jyllandsserien. Den kraftige storm og bløde bane gjorde det vanskeligt at spille poleret fodbold. VSK-manager Jens Gjesing glæder sig over at få fordelt spilletid ud over flere spillere og ikke mindst, at VSK er med i puljen, når der trækkes lod til 2. runde. Sejren kom hjem med tre flotte mål af Jonathan Nissen, Mathies Schjellerup og Thais Damgaard.

På lørdag drager VSK til Holbæk, hvor den traditionsrige klub er tilbage i 3. division efter en flot indsats i DS. Det var betydet en del rokader forud for sæsonen. Klubben har forlænget med 10 spillere, 7 spillere har forladt klubben og to nye er kommet til. Det gælder bl.a. Birol Serinkanli, der vender tilbage til Holbæk efter sidste år at have spillet i Ishøj, hvor han bl.a. scorede på frispark i den første kamp mod VSK.

Holdet er bygget op af unge talentfulde spillere og ledes af den nye træner Janus Blund, der netop er kommet til Holbæk fra et job som fysisk træner i superligaklubben OB. Så der er næppe tvivl om, at han vil bringe holdet i fysisk form. Holbæk indledte sæsonen med uafgjort på udebane mod Svendborg-Oure.

VSK har fastholdt stammen på holdet, og det bliver spændende at følge udviklingen af nye spillere. Første kamp gav et godt indtryk af, hvordan spillere som Emil Vestergaard, Christian Skou hurtigt kan falde ind i spillestilen og blive værdifulde for holdet. Jonathan Nissen og Peter Nemec har også vist, at de kan sætte aftryk på det målsøgende spil.

Efter første runde ligger holdene side om side med hver et point. Selvom der resterer 21 kampe endnu og rækken ikke er knækket over, er kampen vigtig for den fremtidige positionering. Halvdelen af holdene i 3 division spillede uafgjort i første runde, så de tre sejrende hold, Vanløse, Næsby og Vejgaard har lagt sig i spidsen af rækken.

Hvis du ikke har mulighed for at se kampen live i Holbæk på lørdag d. 12 august kl. 13 - så kan du følge kampen på streamingplatformen: https://3-division.dk/streaming/

Luk