Menu

SPÆNDENDE KAMP I HOLSTEBRO

image
11. november 2022 kl. 18:01

SPÆNDENDE KAMP I HOLSTEBRO

Søndag drager VSK´s 3. divisionshold til Nordvestjylland, hvor Holstebro er modstanderen. Det tegner til en hård fight mellem to hold, der i de seneste kampe har opbygget noget selvtillid. Hjemmeholdet har i de seneste to kampe spillet uafgjort mod rækkens to tophold, Middelfart og Young Boys. VSK vandt i lørdags den vigtige kamp mod Næsby med en relativ smal spillertrup. Der er håb om at få 3-4 spillere tilbage i truppen til søndagens kamp. Så der kan også blive hård kamp om pladserne i start – 11´eren.

Holstebro, der er tilbage i divisionerne efter kun et år i DS, er ved at etablere sig i rækken. Det er et stærkt fysisk hold, der kan være farlige på omstillinger. På midtbanen huserer den tidligere mangeårige VSK-spiller Magnus Clemmensen, der har oprettet en fysioterapi-klinik i det nordvestjyske. Det sikrer kvaliteten og han suppleres bl.a. af Andreas Broe, der sidste år også spillede i VSK.

Hos VSK ser man frem til de sidste to kampe i efteråret mod Holstebro på søndag og lørdag den 19. november hjemme mod Dalum. Cheftræner Jens Gjesing og holdet vil gerne slutte godt af med et par vigtige kampe. Han håber så at få de skadede spillere klar i vinterpausen.

Kampen spilles på søndag kl. 13 på det dejlige stadion i Holstebro Idrætspark. Det er lagt op til en hård fysisk styrkeprøve mod et godt hold, der bliver kompetent styret af cheftræneren, den tidligere superligaspiller, Kim Kristensen. Hvis du ikke tager turen til det smukke Nordvestjylland, kan kampen følges på live stream: https://3-division.dk/streaming/

 

Luk