SMIL OG GLÆDE PÅ KLUBDAGEN: SEJR TIL VSK

image
20. september 2022 kl. 12:40

VSK og Vejlby stadion tog sig lørdag eftermiddag ud fra sin bedste side. Engagerede ungdomsspillere og masser af aktiviteter skabte en festlig optakt til divisionskampen VSK-AB Tårnby. 350 tilskuere havde fundet vej til VSK-klubdagen på Vejlby stadion. Stor tak til Jens Isbak og co., der havde skabt en flot ramme på denne solfyldte sensommer lørdag. Stemningen var der, og bolden var givet op til en god VSK indsats.

VSK divisionsspillerne tog handsken op med ungdomsspillernes opbakning. Efter 45 sekunder satte den tilbagevendte keeper, Rasmus From et hurtigt angreb i gang med et langt udkast til Oscar Scott Carl, der fra midterlinjen elegant vippede bolden over en modstander, og fortsatte i et aggressivt sprint mod feltet. Via flot sammenspil med Theis Damgaard headede Mathies Schjellerup den fremstormende Scott Carl fri i en position, så han kunne kanonere bolden i nettet. 1-0 efter knap et minut. Implementeringen af et fornemt planlagt og effektivt angrebsspil, der slutter med mål.

3 minutter senere lå bolden atter i Tårnbys net. Tobias Bach fik en lang fremlægning fra Frederik Søvndal. Bach gik resolut mod baglinjen, hvorfra han spillede Scott Carl fri til scoring. Linjedommeren vurderede dog, at bolden havde været ude, og målet blev derfor annulleret. Men VSK fortsatte sit målrettede, hurtige og aggressive spil. Midt i halvlegen rykkede Tobias Bach sig fri på den anden kant og lagde en ”sukker-bold” for fødderne af Theis Damgaard, der i en fri position sendte afslutningen lige forbi mål.

Der var lagt op til at festen skulle fortsætte, men i stedet satte VSK tempoet ned. Kampen døde lidt hen, og hjemmeholdet overlod i perioder initiativet til Tårnby. Det gav dog mange gode muligheder for farlige omstillinger, som VSK havde disket op med i kampens start. Men i stedet for at følge Game-planen fra første halvleg forfaldt VSK til at dæmpe tempoet, sende lange bolde frem ad banen og give Tårnby nogle muligheder via dødboldsituationer.

Sejren kan der ikke pilles ved. De tre point var vigtige for VSK, der fastholder sin position som nummer 7, nu med 4 point til top 6 og 5 point ned til bundholdene. Så der var smil og glæde på Vejlby stadion, hvor både børn og voksne fik vist, at fodbold i VSK er for alle aldre. Ved Samlet Kraft fik VSK vist, at fællesskab og sjove aktiviteter også kan udmønte sig i sejre.

Se video fra vores klubdag: KLIK HER