image
07. juni 2023 kl. 17:27

SEJR I NÆSBY

”Tilpas timing”, det var cheftræner Jens Gjesings afdæmpede kommentar en time efter den forrygende afslutning i weekendens tætte kamp mod Næsby.

Omvendt var spillerne ellevilde, og hos folk, der fulgte kampen på det hyggelige stadion, på live-stream eller live-score udløstes en enorm energiudladning, da Mathies Schjellerup scorede i det 95. minut til sejren 1-2. Det var netop, hvad der skulle bruges for at holde snor i FA2000, der tabte knebent i Middelfart. FA´s forspring blev i lørdags reduceret fra fem point til to point.

De to hold mødes på Frederiksberg stadion på lørdag kl. 13.45 i en kamp, der formentlig bliver et ”forbudt for børn”-drama, inden den sidste kamp i sæsonen, der spilles lørdag den 17. juni.

Kampen i Næsby blev som forventet en jævnbyrdig affære. De to hold kender hinanden ud og ind. Alligevel fik begge hold tilspillet sig en række chancer. Philip Stoustrup åbnede scoringen i det 26. minut, mens den arbejdsomme Malthe Karsberg, der i foråret har huseret på venstrekanten, sørgede for udligning umiddelbart før pausen. Jævnbyrdigheden i spil og chancer fortsatte i 2. halvleg, og bedst som alle havde indstillet sig på 1-1, tog målmand Rasmus From sagen i egen hånd. Han gik ud og greb en fremlægning i hjørnet af straffefeltet og timede det med et langt udspark, som Mathies Schjellerup first-timede ved resolut, at banke bolden op i hjørnet uden chance for Phillip Gejl i Næsby-målet.

Dommeren fløjtede umiddelbart herefter kampen af, hvor de jublende VSK-spillere kunne gå i omklædningsrummet, hvor de kunne konstatere, at mulighederne for avancement stadig lever.

Med scoringen kom Schjellerup op på 10 scoringer i denne sæson.