Menu

Sæsonoptakt: Forstærket VSK-mandskab klar til at jagte top-6

image
27. august 2020 kl. 10:55
Sæsonen er lige om hjørnet; Det har manager Jens Gjesing sat lidt ord på

Efter genkomsten til 2. division i sommeren 2019 formåede VSK Aarhus’ bedste mandskab i den afkortede 2019/2020-sæson at genetablere sig i 2. division. Da grundspillet blev afblæst før tid, var det kun en marginalt dårligere målforskel, som sendte Jammerbugt FC i oprykningsspillet, mens VSK Aarhus i stedet måtte tage til takke med en plads i kvalifikationsspillet. Her endte VSK Aarhus på 3. pladsen. Klubbens bedste placering i 5 år.

Nu nærmer sæsonstarten i dette års 2. division sig med hastige skridt. Jens Gjesings tropper skal derfor i den kommende sæson sigte mod at forbedre sidste års placering. Et projekt som Jens Gjesing er optimistisk omkring: ”Vi har en enorm tro på os selv. Vores kultur kommer hele tiden tættere på det ønskelige, nemlig en gennemsyret vinderkultur, hvor man vil vinde hver eneste gang, og hvor det handler om at præstere maksimalt for at komme til at spille. Denne positive tendens betyder også, at vi tror på succes i en sæson, hvor vi jagter en top-6-placering. Vi har en gruppe spillere, som er meget sultne og yderst læringsparate. Derfor tror jeg på, at vi kan udvikle os yderligere og komme med i denne gyldne top-6”.

For at indfri denne målsætning har Jens Gjesing og Mads Post været proaktive, når det kommer til at sikre forstrækninger til truppen. Således har intet mindre 12 nye spillere meldt sin ankomst til førsteholdet på Vejlby Centervej.

Her er tale om:

Anders Fæster (kommet til fra AGF U19)

Majaliwa ”Mac” Msabaha (AGF U19)

Magnus Enggaard (Vejle B U19)

Thais Damgaard (lejeaftale, Vejle B)

Rasmus Fink (Middelfart B)

Oscar Scott Carl (FA2000)

Mike Kruse (Odder IGF)

Mathies Skjellerup (Hobro IK)

Arfan Habibi (Aarhus Fremad)

Jeppe Mogensen (Skive IK)

Rasmus From (FC Nordsjælland)  

Sune Balle (AGF U19)

 

Der er altså tale om en god blanding af etablerede divisionsspillere og unge talenter fra Superligaklubbernes akademier, som skal være med til at løfte VSK Aarhus det næste stykke. Om sammensætningen af truppen udtaler Jens Gjesing: ”Vi er meget glade for den trup, det er lykkedes os at sætte sammen, hvor blandingen af unge og rutinerede spillere er optimal. Nu handler det om at få truppen til at fungere, hvor der skal arbejdes hårdt på at få skabt relationer og forståelse af hinanden. Der er enormt meget kvalitet i truppen, og der er virkelig mange spillere, der har et stort potentiale. Med andre ord, så tror jeg sindssygt meget på de her gutter. De er klar til at gå i ’døden’ for hinanden.”

Da Jens Gjesing – assisteret af Mads Post – i januar 2019 overtog styringen VSK Aarhus’ førstehold, var det med det erklærede mål om at udvikle og professionalisere kulturen i klubben. Resultaterne fra de foregående to sæsoner taler sit tydelige sprog. Nu er det vigtigt, at hele klubben står sammen om at udvise den vilje og sult, som skal til for at klubbens førsteholdet - kan tage næste skridt. Intet kommer af sig selv.

Vi håber, at I alle sammen vil være med til at give de nye spillere i truppen en varm velkomst. Det er afgørende for, at vi som klub kan tage de næste skridt. Særligt er det fantastisk igen at se Oscar Scott Carl (Scotti) i truppen, som er hjemvendt efter et år i hovedstaden.

God sæson til alle.

Luk