Menu

Sæsonevaluering – et godkendt første år for det nye trænerteam

image
24. juni 2023 kl. 15:21

Sæsonevaluering – et godkendt første år for det nye trænerteam

Den første sæson med det nye trænerteam Rasmus Keller og Martin Manø ved roret er veloverstået. Her gør vi status over den netop overståede forårssæson.

Serie 1-mandskabet sluttede på en godkendt 4. plads med seks sejre, fire uafgjorte og fire nederlag. Serie 3-holdet sprudlede og sikrede sig puljesejren og oprykning til serie 2 allerede i tredjesidste spillerunde. Tolv sejre, en uafgjort og kun et nederlag.

Cheftræner Rasmus Keller overtog ved årsskifter tøjlerne for herresenior 2 truppen i VSK.

- Vi har samlet set haft en rigtig god sæson. Manø og jeg er kommet ind med en ny spillestil og nye ideer, som jeg synes, drengene har taget rigtig godt imod. I VSK er der store ambitioner, og vi drømte om, at kunne lave en dobbelt oprykning.

Serie 1 startede rigtig godt, men vi havde desværre et par udfald midt på sæsonen. Vi sluttede generelt rigtig godt af – også selvom vi taber den sidste kamp, viser vi gode takter og det tegner godt til efterårssæsonen, hvor vi vil fortsætte med at udvikle spillestilen bygge oven på fundamentet.

Serie 3 holdet har været helt suveræne og sikrede fuldt fortjent oprykningen til serie 2. Det bliver fedt at blive matchet hårdere i serie 2, hvilket jeg er overbevist om, at drengene er klar til, fortæller Rasmus Keller.

Kampen om oprykning til JS

Serie 1 mandskabet gik ind til sæsonen med et mål om at spille med i den øverst halvdel af rækken og give oprykningen til JS et skud. Selvom det ikke lykkedes var det en sæson med flere højdepunkter.

- Højdepunktet på serie 1 - må siges at være 0-6 sejren i Helsted til deres byfest. Det bedste vi kan tage med til den nye sæson er, at vi fortsat skal arbejde videre på at spille boldbesiddende fodbold. Det er væsentligt sjovere, fortæller Christoffer Staack.

En sæson med en god start, men et par udfald midt på sæsonen gjorde det svært at hænge på i toppen.

Det fedeste har været at se glæden ved fodbold fra truppen. Det, at vi stort set til alle træninger er kommet mellem 25-35 mand, vidner om spilleglæde i truppen. Forventningerne til næste sæson er, at vi får en fast serie 2 træner, og vi bliver ved med at implementere, at vi gerne vil spille fodbold, fortsætter Christoffer Staack.

Serie 3 leverede tæt på den perfekte sæson og sikrede sig oprykningen til serie 2

- For mig har der været mange højdepunkter for denne sæson. For serie 3 har det være en fantastisk og næsten perfekt sæson, men det vigtigste højdepunkt for mig er det sammenhold, vi har fået i løbet af de sidste 6 måneder, fortæller Daniel Sørensen.

Oprykning til serie 2 blev sikret allerede i tredjesidste spillerunde ude mod Helsted Fremad.

- Det bedste vi kan tage med fra denne sæson ind i den nye, er en stærk træningskultur og en vindermentalitet, der kan få os endnu længere op i rækkerne! Alt i alt har det været en fed sæson, der har medvirket til, at vi har en stor samlet trup igen, fortsætter Daniel Sørensen.

Målet for næste sæson

-  I den kommende sæson vil vi fortsat have fokus på, at opretholde den gode træningskultur, hvor fællesskab, seriøsitet, udvikling og glæden ved at spille er i højsædet. For serie 1 er målet fortsat at spille med i den øverste halvdel, og vi skal fortsætte med at udvikle og forbedre os. For det kommende serie 2 mandskab skal vi kunne etablere os i serie 2 – og vise at vi hører til der, forklarer Rasmus Keller.

Nu går drengene på en velfortjent sommerferie, inden de er klar til at snøre støvlerne igen mandag d. 24. juli, hvor træningen starter op igen.

Luk