Menu

Sæsonafslutning

image
14. juni 2023 kl. 14:50
VSK Aarhus - Ishøj IF lørdag d. 17 juni kl. 14

Sæsonafslutning

På lørdag d. 17 juni kl. 14 spiller VSK´s 3. divisionshold sin sidste kamp i denne sæson. Weekendens modstander er Ishøj, et ny oprykket hold fra den københavnske vestegn, som har imponeret med et angrebssøgende spil, og sikret sig mindst en 5. plads. Ishøj har med en sejr på lørdag mulighed for at avancere til 4. pladsen. Ret imponerende af et hold, der allerede det første år har været med til at præge rækken.

Det ligger fast, at VSK slutter på 3. pladsen. Holdet opfylder således målsætningen. Det var et ambitiøst mål, og helt indtil sidste kamp i grundspillet lå VSK nummer 7. Men en imponerende pointhøst i slutspillet skabte grundlaget for tredjepladsen.

Oprykningen var tæt på. Men det blev definitivt afgjort i lørdags med det knebne nederlag til FA2000. Så nu skal blikket vendes mod forberedelsen af den kommende sæson, men det er vigtigt at få sat et godt punktum på en flot sæson, når sæsonens sidste kamp spilles på lørdag.

Du har mulighed for at møde op og hylde holdet med cheftræner, Jens Gjesing, assisterende træner Mads Post, holdleder Michael Ploug og ikke mindst spillerne for den flotte sæson på lørdag kl. 14.00. Kampen live-streames på divisionsforeningens streaming platform: https://3-division.dk/streaming/

Luk