Menu

SÅ KOM MÅLENE…

image
26. oktober 2022 kl. 14:31

SÅ KOM MÅLENE…

Det var og blev en smuk efterårsdag på kunstgræsbanen i Vejlby Risskov Centret. Efter to nederlag mødte VSK lokalrivalerne fra Sydbyen, Lyseng, der kom med to friske sejre i bagagen. VSK vandt overbevisende 5-0.

Lyseng startede kampen med den karakteristiske gode energi og en naturlig selvtillid. I forhold til sidste kamp havde VSK´s cheftræner, Jens Gjesing rokeret rundt, så Marcus Sloth, Tobias Bach og Simon Søndergaard Rasmussen spillede fra start. De gik forrest og vandt de fleste nærkampe og hovedstødsdueller. VSK styrede hurtigt kampen, så det helt fortjent blev 1-0 i det 12. minut ved Mathies Skjellerup. Marcus Sloth vippede elegant bolden ind i feltet, hvor Thais Damgaard serverede den for fødderne af Skjellerup.

Målet gav selvtillid og allerede minuttet efter var det Skjellerup, der var i oplæggerens rolle, da Oscar Scott Carl eksekverede til 2-0. Kort efter måtte anfører Anders Kjeldgaard udgå. Han blev erstattet af Rasmus Raul Raahauge, der gled godt ind i spillet, og VSK kunne fastholde presset. Christian Bech havde et godt hovedstød i det 28. minut, og to minutter var Oscar Jacobsen tæt på at overliste Lyseng målmanden med et af sine langskud.

Men Lyseng var ikke slået og svarede igen med to gode forsøg lige inden pausen. Først sendte Alex Hersbøl et indlæg i feltet til Victor Klyvø, der ikke fik timet sin afslutning. Minuttet senere faldt en frisparksbold ned i fødderne på Casper Krarup Petersen, der spillede bolden på tværs, i stedet for at trille den i nettet.

Lyseng kom friskt ud til 2. halvleg med et par gode afslutninger. Men allerede efter fem minutter i 2. halvleg lukkede Thais Damgaard kampen med sin scoring til 3-0. 4-0 blev det i det 68. minut, da Mathies Skjellerup scorede efter flot opspil af Thais Damgaard og Rasmus Raul, hvor Raul med en elegant hælaflevering spillede Skjellerup fri. Tilbagevendte Tobias Bach sluttede målscoringen til 5-0 da han drejede bolden over i modsatte hjørne på en aflevering fra Oscar Scott Carl.

VSK spillede en flot kamp, hvor aftalerne blev holdt, nærkampene vundet og det elegante bandespil var flydende. Det flotte spil og presset blev fastholdt efter indskiftningerne af Asger Hemmingsen, Lasse Lilbæk og Elias Astola. En flot sejr i en vigtig kamp. Spillerne blev fortjent klappet fra banen.

Næste kamp er mod SfB Oure på lørdag. Kampen spilles på det traditionsrige Høje Bøge stadion i Svendborg.

Luk