Menu

SÅ ER VI I GANG…

image
09. august 2023 kl. 13:18

Efter en kort og hektisk sommeropstart, kom VSK ´3. divisionshold i gang i lørdags. Resultatet blev uafgjort 2-2 mod et af de formodede tophold, Young Boys. Så er vi i gang og det første point er i hus. Pointet blev resultatet af en velspillet kamp, hvor VSK tog initiativet fra start og lagde et massivt pres på gæsterne. Det var kun få gange, at de unge drenge fra Silkeborg viste tænder frem ad banen. Men i det 11. minut fik de et hjørnespark.

Det var den tidligere VSK-spiller, Sune Balle, der kunne springe op og score til 0-1. VSK fortsatte dog presset og det gav bonus efter den halve time, hvor den velspillende Malthe Karsberg tryllede på venstre kanten og spillede bande med Mathies Schjellerup, der lagde bolden til rette for Oscar Jacobsen, der med et hårdt velplaceret skud kunne udligne.

Tre minutter før pause driblede Theis Damgaard i straffefeltet og blev ureglementeret nedlagt. Dommeren flyttede behændigt bolden uden for stregen, så Damgaard måtte tage sagen i egen hånd. Frisparks-eksekveringen havde retning mod fjerneste stolpe, men så dukkede Mathies Schjellerup op og ændrede retningen, så bolden gik ind i den modsatte side. En dejlig scoring at gå til pause med.

Med overvægt i både spil, chancer og scoringer havde hjemmepublikummet fornemmelsen af, at VSK ville lukke kampen i 2. halvleg. Men i stedet lukkede VSK de unge drenge fra Silkeborg ind i kampen efter 72. minutter, hvor den tidligere Esbjerg-spiller Mads Zar dukkede op bagest i VSK feltet og headede et indlæg fra højre i kassen til slutresultatet 2-2.

Det var en ærgerlig Manager og Cheftræner, Jens Gjesing, der efter kampen kunne konstatere, at et par fejl i defensiven havde kostet sejren. På den anden side er manageren fortrøstningsfuld fremadrettet med baggrund i det spil, der blev leveret primært i første halvleg. Det var gode præstationer af bl.a. rutinerede Malthe Karsberg. Ligesom VSK nok skal få glæde af de unge debuterende Emil Vestergaard og Christian Skou, der viste gode takter for fremtiden. I slutningen af 2. halvleg gav Gjesing debut til Peter Nemec og Jonathan Nissen, der er kommet til VSK fra hhv. Young Boys og TPI. Samtidigt var der comeback til rutinerede Rasmus Fink, der har været ude med en langvarig skade.

VSK fik point og kom godt i gang mod en vanskelig modstander, der også vil byde sig til om pladserne i slutspillet.

VSK har to vigtige kampe i den kommende uge. Onsdag drager holdet til Pandrup, hvor VSK møder Jetsmark i pokalen. Det er et stærkt Jyllandsseriehold med flere tidligere divisionsspillere. Lørdag går turen til traditionsrige Holbæk, som er tilbage i divisionerne.