Menu

SÅ ER DER LOKALOPGØR…

image
20. oktober 2022 kl. 15:46

SÅ ER DER LOKALOPGØR…

Lørdag den 22. oktober kl. 13.30 er der kick-off til et spændende lokalopgør. Det er Lyseng, der kommer til Vejlby til mødet med VSK Aarhus. Lyseng kommer med to friske sejre i bagagen: En imponerende udesejr mod FA 2000 og senest en solid 2-0 sejr over Dalum. Cheftræner Michele Demontis har sat en stime sammen, så Lyseng nu har muligheden for at blande sig i subtoppen.

Efter en stime på tre sejre er hjemmeholdet, VSK Aarhus, kommet ned på jorden igen med to knebne udebane-nederlag til top-6-holdene Vanløse og Næsby. Når man ser på den første runde i 3. division, hvor alle hold har mødt hinanden, er det faktisk kun Dalum og VSK Aarhus, der ikke har scoret i mod Lyseng. Til gengæld har Lyseng scoret i alle sine kampe – bortset fra de to mod Middelfart og VSK Aarhus. Holdets topscorer er den tidligere VSK-spiller Anders Fæster, der har lavet 5 mål.

VSK Aarhus har igen Marcus Sloth Jørgensen til rådighed. Hos hjemmeholdet håber man, at han som organisator og indpisker kan være med til at motivere og drive holdet frem mod point. Oscar Scott Carl og Tobias Bach er topscorer for VSK med 4 mål hver.

Et lokalopgør, hvor holdene kender hinanden, er ofte karakteriseret ved at være en intens fight, hvor der bliver gået til vaflerne. Lyseng har fået smag på sejre, og holdet har en defensiv, der kan være vanskelig at dirke op. Der er lagt op til en hård men fair fight, hvor der både er point og lokal prestige på spil.

Kom og se det spændende lokalopgør på lørdag kl. 13.30 der spilles på kunstgræsbanen i forlængelse af Vejlby stadion ved Vejlby Risskov Centret.

Køb billet til kampen her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/83924/3_division_VSK_-_Lyseng

 

 

Luk