Menu

OPGØR MED STATISTIKKEN...

image Oscar Scott Carl i spillehumør
22. september 2022 kl. 16:59

OPGØR MED STATISTIKKEN...

VSK drager lørdag til Fyn for at møde Dalum. Det er to hold, der kender hinanden fra mange opgør. Det plejer at være tætte kampe. De sidste fire gange er det hjemmeholdet, der har trukket sig sejrrigt ud af opgørene. Denne statistik skal ændres, hvis VSK vil fastholde muligheden for at spille sig i den livgivende top-6.

Dalum er pt. bundhold uden point i de første 7 kampe. Det skyldes, at klubben er midt i en turn-around, hvor bestyrelsen har reduceret omkostningerne og som en konsekvens har ændret strategierne markant. Det er en langsigtet strategi, hvor der satses på helt unge spillere. Det betyder, at profiler som Anton Stage Nielsen, Frederik Humlegaard og Kristian Weber har valgt at spille i andre fynske klubber. Det kan umiddelbart ses på resultaterne, men i de sidste kampe har de tilbageblevne unge spillere vist engagement og fightervilje. Det er blevet til knebne nederlag til topholdene Middelfart (0-1), Vanløse (0-2) og sidst i Næsby (0-1), hvor Dalum havde chancer til at få uafgjort. Klubben satser på at fortsætte den opadgående kurve og få de første point mod VSK, der kommer til Fyn med en klar 1-0 sejr over Tårnby i bagagen.

Mod Tårnby viste VSK i kampens start prøver på det farlige angrebsspil, der også kan blive opskriften mod Dalum. Hvis Oscar Scott Carl, Tobias Bach og Mathies Schjellerup fortsætter det spillehumør, de lagde for dagen i begyndelsen af kampen i lørdags, kan det blive opskriften på en ny sejr på Fyn.

Det er også nødvendigt, hvis VSK skal forbedre sin position og bevare mulighederne for at slutte i top-6 efter første halvdel af grundspillet i 3. division. De sidste fire runder, inden turneringen vendes, skal VSK ud over Dalum møde tre hold fra top-6.

Det bliver en kamp, hvor VSK´s rutine, fysiske styrke og divisionserfaring bliver målt op i mod det ungdommelige gå-på-mod hos Dalum, hvor gennemsnitsalderen er omkring 19 år. VSK har intensionerne om at gøre statistikken til skamme, så holdet kan vende tilbage til Aarhus med point.

Du kan streame kampen på: https://3-division.dk/ på lørdag d. 24/9 kl. 13.00.

Luk