Menu

NYT NEDERLAG

image
19. oktober 2022 kl. 13:10

Efter nederlaget i Vanløse i sidste weekend, tabte VSK igen i en tæt kamp i Næsby. De to hold kender hinanden fra utallige tætte opgør. Lørdagens kamp blev ingen undtagelse. Fynboerne forsøgte fra starten, at erobre rum på VSK´s banehalvdel ved at skubbe begge backs med helt frem og spille hurtigt over midtbanen. Det var netop et diagonalskift til Næsby´s højre back, Rasmus Espersen i det 28. minut, der var optakten til Næsbys 1-0 scoring. Lilbæks glidende tackling røg lige hen i fødderne på Espersen, der kunne gå til baglinjen og med en cross-back aflevering servere bolden for fødderne af Martin Lund. Veteranen eksekverede sikkert til 1-0. Minuttet senere gentog situationen sig – blot i den modsatte side. Her blev forsøget dog afværget.

Med kampens betydning og de mange tætte opgør in mente, virkede det som Næsby trak sig længere tilbage efter føringen. Da alvoren samtidigt gik op for VSK-spillerne, tog VSK mere initiativ. Det skabte et pres mod Næsby-målet i de sidste ti minutter af 1. halvleg. I det 35. minut havde Oscar Scott Carl et glimrende langskudsforsøg. Seks minutter senere bagte Malthe Karsberg sig med en retningsbestemt tæmning fri til et langskud, der imidlertid strøg over mål. I halvlegens sidste minut forsøgte Mathies Skjellerup sig med et hovedstød, der tvang Næsby-målmanden, Mathias Würtz, ud i en tv-redning.

Cheftræner Gjesing benyttede pausen til nogle få justeringer, og Tobias Bach kom ind i stedet for Lasse Lilbæk på kanten. Det gav mere energi i VSK offensiven, og skabte rum til VSK-afslutninger. Oscar Scott Carl havde i 51. minut et godt forsøg, som Würtz halvklarer. I denne periode var Næsby presset tilbage, og holdet havde i 2. halvleg kun to farlige omstillinger. I det 55. minut kom Philip Stoustrup fri i VSK feltet, men Rasmus From fik afværget med en glimrende dobbelt-redning.

VSK fortsatte presset. Et hovedstød fra Scott Carl var ved at overliste Næsby målmanden. Få minutter senere kom Tobias Bach fri i venstre side og fik afleveret til en fri Thais Damgaard. Han ramte dog bolden skævt, og forsøget skabte ikke problemer for Würtz i målet.

Minuttet efter Thais Damgaards forsøg, fik han bolden i højre side midt på Næsbys banehalvdel. Men han får et skub i ryggen og bolden går til indkast. Mens VSK spillerne afventer et frispark, sætter Næsby hurtigt spillet i gang med et indkast. Med en enkelt berøring spilles Martin Lund fri i feltet, selvom VSK var klart i overtal i forsvaret. Næsby veteranen lægger roligt bolden tilrette for Philip Stoustrup, der ikke har problemer med at lukke kampen til 2-0.

En tæt og jævnbyrdig kamp. Næsby vinder på at være mere effektive i felterne. VSK tabte slaget, men der er mulighed for revanche allerede den 5. november, når Næsby kommer til Vejlby. Allerede på lørdag er der et spændende lokalopgør, når Lyseng kommer på besøg. Kampen spilles lørdag den 22. oktober kl. 13.30 – og bemærk at dette lokalopgør spilles på kunstgræsbanen.