Menu

Ny spændende kamp på lørdag

image
17. august 2023 kl. 13:04

NY SPÆNDENDE KAMP PÅ LØRDAG                    

VSK byder velkommen til endnu en interessant kamp på lørdag kl. 13.30 på det nye kunstgræsanlæg. 3. divisionsholdet har fået en fin start på sæsonen og kommer med en frisk 3-0 sejr over Holbæk, ligesom man er videre i pokalen. Lige så positivt er det, at flere nye spillere er faldet godt ind i holdets rytme, og der har været en klar opadgående rytme i holdets spil.

For flere år siden fastlagde en gruppe under divisionsforeningen et strategisk mål, hvor 2-3. division skulle være eksperimenterende og samle unge talenter op. Siden har den sportslige sektor i VSK med succes integreret unge talenter på divisionsholdet og suppleret det med mere rutinerede spillere.

Lørdagens modstander, SfB-Oure FA, er lige som VSK en fusionsklub. For nogle år siden valgte Oure skolernes fodboldakademi at fusionere med den traditionsrige klub Svendborg forenede Boldklubber, og siden har man på Sydfyn været meget konsekvente med at rekruttere unge talenter til divisionsholdet.

Det unge fynske hold består af glimrende tekniske fodboldspillere, der gerne vil være boldbesiddende og spille bolden rundt. Holdet kommer til Aarhus med et point, som de fik med 0-0 mod Holbæk i premierekampen. En kamp, hvor SfB-Oure var spilstyrende og bl.a. brændte straffespark og havde skud på overliggeren. Sidste weekend tabte Oure den vanskelige udekamp mod Young Boys i Silkeborg med 4-1.

Young Boys overrumplede fynboerne og kom hurtigt foran 3-0. SfB-Oure plejer at komme lidt forsigtigt frem, når de møder VSK. Alligevel har det ofte været tætte kampe. Så der er ikke tvivl om, at VSK skal leve op til de gode takter, der blev vist i sidste kamp mod Holbæk, hvor det lykkedes at lægge et stort pres på modstanderen fysisk og spillemæssigt.

Der er lagt op til en spændende kamp mellem to motiverede og velspillende hold, så læg vejen forbi VSK´s kunstgræsanlæg, hvis du vil se nogle af fremtidens talenter. Hvis det skal lykkes VSK at fortsætte den gode linje og sikre vigtige point, så er der ingen tvivl om, at VSK-spillerne skal vise, at de har både rutinen og de fysiske fordele og kan matche de spillemæssige kvaliteter.

Kampen spilles på lørdag d. 19. august kl. 13.30 på VSK´s kunstgræsbane. Du kan købe billetter til kampen på lørdag her:

https://vskaarhus.safeticket.dk/91823/3_division_VSK_-_Sfb_Oure_FA

Kampen kan streames på Divisionsforeningen platform: https://3-division.dk/streaming/

Luk