Menu

Kampen om 3. pladsen

image
05. maj 2023 kl. 11:36
Ishøj IF - VSK Aarhus lørdag d. 6 maj kl. 13.00

Kampen om 3. pladsen

Lørdagens kamp på udebane mod Ishøj bliver en direkte kamp om 3. pladsen. I det jævnbyrdige oprykningsspil, hvor alle hold kan slå alle, ligger VSK efter de første tre runder lige under de to oprykningspladser, mens Ishøj ligger lige efter på 4. pladsen. Vinderen sætter sig på 3. pladsen. Der er således lagt op til både en spændende og afgørende kamp mellem to hold, der prioriterer angrebsfodbold.

Ishøj er med 57 mål det klart mest scorende hold i 3. division. Selvom holdet er ny oprykker har det lynhurtigt cementeret sin position i toppen af rækken. Blandt holdets profiler finder man en række rutinerede spillere, der også har erfaring fra større klubber. Bl.a. Daniel Stückler kommer fra Brøndbys talentakademi. VSK har tidligere stiftet bekendtskab med hans målfarlighed, da han spillede for B93. Han fører suverænt topscorerlisten med 20 mål – i øvrigt foran VSK’s Tobias Bach, der med målet i sidste weekend kom op på 14 mål i denne sæson.

Ishøj er et godt og velspillende hold, der gerne vil fremad på banen. Blandt de offensive profiler findes også anføreren, Mohamed Azaquoun, der er en elegant spiller med en sublim venstrefod og Kristian Lindberg, der kom til Ishøj forud for denne sæson. Det er et hold, der går til vaflerne, og Ishøj spiller med stort engagement og temperament. I kampen mod FA 2000 blev Saban Øzdogan præsenteret for rødt kort, så han sidder over i lørdagens kamp. Ligesom holdets legendariske træner Erdogan Aslan er i karantæne.

Ishøj tørster formentlig efter revanche, da sidste kamp endte med en 5-1 sejr til VSK. Det var netop, hvad VSK skulle bruge for at komme i slutspillet, mens Ishøj på forhånd havde sikret sig en slutspilsplads.

Vinderen af lørdagens kamp, der spilles kl. 13.00 kan komme tættere på en oprykningsplads, da de to førerhold, Middelfart og FA 2000 tørner sammen på Frederiksberg kl. 13.45. Et kvarter senere mødes Næsby og Vanløse. Kampene kan ses på Divisionsforeningens streaming-platform:

https://3-division.dk/streaming/

Luk