Menu

FYN ER FIN: VSK TOG EN 5-1 SEJR MED HJEM

image
27. september 2022 kl. 11:54

Mathies Skjellerup blev i sidste uge konfronteret med, at han snart skulle på scoringslisten. ”Nå, men så må jeg hellere komme i gang”, sagde han. Efter 40 sekunder af lørdagens kamp i Dalum havde han scoret til 1-0. Kort for inden havde VSK ramt opstanderen og få minutter efter havde Theis Damgaard, et forsøg, der strøg lige forbi den ene opstander. Efter ti minutter bankede Oscar Scott Carl fra nært hold bolden ind i det nærmeste målhjørne til 2-0. Og 3-0 blev det inden pausen på en scoring af Malthe Karsberg.

Det sprudlende angrebsspil fortsatte i 2. halvleg, hvor Oscar Scott Carl krydrede en god præstation med to yderligere mål og dermed lavede hat trick. Der var gode præstationer hele vejen rundt på holdet, lige som indskiftningsspillerne gled god ind i spillet. Med en klar 5-1 sejr satte VSK tingene på plads og efterlod et Dalum-hold uden sejr i første otte kampe. Nok så vigtigt fortsatte VSK den god rytme holdet er inde i, og det blive spændende at følge de næste tre kampe, hvor modstanderne alle kommer fra top-6. På søndag spiller VSK hjemme på Vejlby stadion mod Silkeborg-holdet, Young Boys.