Menu

FORTSÆTTER DE GODE TAKTER PÅ SYDFYN?

image
28. oktober 2022 kl. 10:39

FORTSÆTTER DE GODE TAKTER PÅ SYDFYN?

Når VSK´s 3. divisionshold på lørdag sætter sig i bussen for at tage til Svendborg, hedder modstanderen SfB Oure. Det er en fusion af Oure Fodbold Akademi og Svendborg fB. Det fynske hold, der er tilbage i divisionerne efter kun en sæson i DS, består primært af unge spillere fra skolerne i Oure. Efterårets første kamp sluttede 1-1 i Vejlby. Her kom Oure foran, da et indlæg ramte Anders Kjeldgaard i ryggen og gik i mål. Lasse Lilbæk udlignede dog kort efter.

Efter en periode uden sejre har det unge Oure-hold fået gang i pointhøsten. Det er blevet til 7 point i de sidste tre kampe. Sidste weekend imponerede Oure med en 2-1 sejr på udebane over FA 2000, og lørdagen før erobrede SfB Oure sit første point på hjemmebane, da det blev 1-1 mod et andet top 6- hold, Young Boys.  Der er ingen tvivl om, at det unge hold har de tekniske kvaliteter til at spille bolden sikkert rundt og man er ved at vænne sig til tempo og niveau i 3. division efter at Oure løb ind i et par ”snittere” mod Ishøj og Næsby.

Netop fysik og indstilling var afgørende parametre, da VSK i lørdags vandt 5-0 over Lyseng. Der kom gang i afslutningerne og VSK viste også evne til at eksekvere de gode kombinationer, der blev til i flot sammenspil mellem bl.a. den dobbelte målscorer Mathies Skjellerup, Thais Damgaard, Oscar Scott Carl og Tobias Bach, som alle blev godt støttet af en godt kæmpende midtbane. Det var i det hele taget en flot holdpræstation med optimal tænding over hele linjen. Det er formentlig også opskriften, hvis VSK skal bryde SfB Oures pointstime, hvor 7 af klubbens 11 point er hentet i de sidste tre kampe. Noget utraditionelt har de unge Oure spillere hentet 10 af sine 11 point på udebane.

VSK´s anfører Anders Kjeldgaard måtte udgå med en skade i Lyseng-kampen, men håber at blive klar. I øvrigt viste holdet i lørdags, at der er kvalitet i holdets bredde eksemplificeret ved gode præstationer af Rasmus Raul Raahauge, Asger Danelund Hemmingsen, Lasse Lilbæk og Elias Astola, der fastholdt niveauet, da de kom ind. Det tegner godt før de sidste fire kampe i efteråret.

VSK-Oure -kampen spilles på det traditionsrige Høje Bøge stadion i Svendborg. Hvis du ikke har mulighed for tage til det smukke Sydfyn, kan kampen følges på live stream på lørdag kl. 14 her: https://3-division.dk/streaming/

Luk