Forrygende flot fodbold

image
05. september 2023 kl. 12:07

FORRYGENDE FLOT FODBOLD

Der var på forhånd lagt op til et profileret opgør mellem Vejlby Skovbakken og Boldklubben Frem på kunsten i Vejlby. Fra start var der festugestemning. Farverige, feststemte og fornøjelige Frem Fans lagde ud med kampråbet: ”Skyd mod Jyderne”. Og der var ingen tvivl om, at sidste uges 3-0-sejr havde givet Valby-holdet troen og motivationen på at hente en sejr med hjem til Sydhavnen.

To teknisk gode og fysisk stærke hold stod godt til hinanden. Frem kom foran efter blot tre minutter. Den tilbagevendte venstre back, anfører Rasmus Louie Larsen, støttede godt op på venstre flanken. Salieu Drammeh trillede bolden ind til 0-1 – næsten før kampen for alvor var kommet i gang.

De næste minutter var lidt af et bombardement mod VSK-målet. Fremmerne havde taget kamprådet til sig og i de næste minutter var der næsten dømt skydetelt foran VSK-målet. Rasmus From i målet hev et par verdensklasse-redninger frem. VSK var dog spillemæssigt med fra starten, og hurtigt fik Vejlby-holdet chokstarten på afstand, så i de sidste 80 minutter stod der VSK på kampen.

Efter tyve minutter kronede den tilbagevendte globetrotter, Mathies Schjellerup, et fremragende opspil baseret på 15-20 pasninger med et godt mål, der udlignede den københavnske føring: 1-1. Midt i halvlegen ville målmand, Rasmus From, der var spillet varm, også være med i legen. Et langt udspark fra From snød Frem-målmanden, og energiske Malthe Karsberg opfattede lynhurtigt situationen, smuttede i mellem og scorede til 2-1, som var halvlegs-stillingen.

Begge hold kom motiveret ud til 2. halvleg.  Med blot to afleveringer sendte Malthe Karsberg en flad bold på tværs i feltet, hvor det unge talent, Blend Istrefi bankede bolden i kassen til 3-1. Det skete i 2. halvlegs første minut. Højre flanken med Simon Puggaard og Blend Istrefi spillede en flot kamp, såvel offensivt som defensivt.

VSK fortsatte med at være toneangivende mod et kvalificeret Frem-hold. På midtbanen blev der gået til vaflerne og spillet hurtigt. Rødt kort fik Jonas Rosfeldt for sin anden advarsel, der blev begået lige udenfor VSK´s straffefelt. Kort forinden havde Peter Nemec vist, hvordan fodbold skal spilles. Fra sin nye offensive position vippede han elegant bolden ind i feltet – og flugtede den selv op i hjørnet – et kanonmål, der cementrede sejren på 4-1. VSK avancerede én plads og er nu nummer 6, mens Frem bliver på næstsidste pladsen.

Det var en tilfreds cheftræner, Jens Gjesing, der glædede sig over spil, game plan og fire flotte mål. Det lover godt for VSK´s næste kampe. Samtidigt konstaterede Gjesing, at Frem måske er det bedste hold, VSK har mødt i denne sæson. Måske er begge hold på vej frem efter en lidt ujævn start.