Menu

ENDNU EN VIGTIG KAMP

image
06. oktober 2022 kl. 17:13

ENDNU EN VIGTIG KAMP

Når VSK ´s 3 divisionshold lørdag drager mod Hovedstaden bliver det til endnu en brav fight. Modstanderen, Vanløse, og VSK ligger på henholdsvis 7. og 6. pladsen med 15 point. Så vinderen indtager den livgivende 6. plads, mens taberen har tre point op efter weekenden.

Der er således lagt op til et spændende opgør mellem de to traditionsrige klubber, der helt tilbage i 70´erne begge havde et par sæsoner i den bedste række. Hertil kommer, at Vanløse i 1974 vandt pokalturneringen med spillere som Jacob Rosander og brødrene Petterson. Vanløse fyldte 100 år sidste år i Covidens skygge.

Vanløse er kendt for et solidt ungdomsarbejde, og holdet er sikkert det hold i 3. division, der har flest spillere af egen avl i truppen. Det giver et godt fundament af sammenhold, og klubben har formået at supplere truppen med talenter fra de københavnske superligaklubber.

Efter 11 kampe i træk uden nederlag, har Vanløse tabt de sidste to. Udekampene mod Young Boys (2-0) og sidste weekend mod Næsby (4-1) betyder, at holdet røg lige uden for top-6, og Vanløse vil gøre alt for at komme tilbage i det ”gode selskab”. I begge disse kampe har Vanløse startet aggressivt med forholdsvist højt pres, som sagtens kunne have givet større udbytte end føringsmålet i Næsby.

VSK er indstillet på at bygge videre på de gode holdpræstationer, der er vist i de seneste kampe, så man kan fortsætte sejrsstimen fra de sidste tre kampe. Spillestilen er ved at være indarbejdet, og skadeslisten er ikke længere så lang. Bl.a. har Jakob Hansen Niklassen trænet godt og er på vej tilbage.

Der er ikke tvivl om vigtigheden af at få point i denne kamp. VSK må forvente en intens og fysisk hård kamp mod en velspillende modstander på Vanløse idrætsparks kunstgræsbane. Denne kamp lever op til udsagnet om, at for en fodboldspiller er den vigtigste kamp: Den næste.

Du kan streame kampen på: https://3-division.dk/ på lørdag d. 8/10 kl. 13.00.