Menu

EN SLAP OG UINSPIRERET INDSATS BETØD NEDERLAG TIL FA2000…

image
31. august 2022 kl. 11:28

Det var et uoplagt VSK hold helt uden tænding, der søndag eftermiddag mødte op på Frederiksberg stadion. Alligevel var holdet tæt på at komme foran i det 23. minut, da Oscar Jacobsen elegant vendte rundt i feltet og lagde bolden tilbage til Lasse Lilbæk, der resolut bankede den på stolpen. 7 minutter senere driblede FA´s Lucas Simonsen sig i gennem det aarhusianske forsvar, men også her prellerede afslutningen af på opstanderen.

I det 36. minut fik VSK hjørne, og Lasse Lilbæk serverede bolden til Marcus Sloth. Han fik dog ikke ram på den. FA tog herefter teten og 5 minutter før halvleg fik holdet et langt indkast i højre side, som blev clearet. Men bolden røg ud til Anders Kaiser, der efter et par driblinger skiftede langt til to helt umarkerede FA-spillere. Christian Toftdahl tog sig god tid til at tage bolden ned og udplacere Rasmus From i VSK-målet.

I forsøget på at få mere gejst og intensitet i holdet, benyttede cheftræner, Jens Gjesing halvlegen til at indskifte Martinus Mandal og Theis Damgaard. Planen blev imidlertid straks ødelagt. 2. halvleg var blot tre minutter gammel, da kampen blev afgjort til FA2000´s fordel. Et tilsyneladende ufarligt, langt udspark fra FA-målmanden hoppede et par gange på VSK s banehalvdel, hvor målmand Rasmus From havde mulighed for at tæmme bolden og ekspedere den væk fra farezonen. I stedet valgte han at træde et par skridt tilbage i feltet og samle bolden op med hænderne. Det blev en skæbnesvanger beslutning, da linjevogter og dommer – placeret langt fra åstedet – vurderede, at From havde været nogle cm uden for feltet. Direkte rødt til den protesterende From. Som en konsekvens kom Kasper Green Pedersen på mål og offensiv-spilleren Lasse Lilbæk blev ofret.

Det efterfølgende frispark blev rettet af af forsvareren Anders Kjeldgaard, så bolden snød Kasper Green: 2-0 til FA 2000. I stedet for at holde hovedet koldt, gik der nærmest panik i VSK-holdet. Opgiver-sparket blev sendt tilbage til Anders Kjeldgaard. Den ellers så stabile forsvarer havde en mindre heldig dag. Han tog sig for god tid, blev tacklet og FA kunne uhindret løbe ned og score til 3-0 ved Oliver Tøllbøll Rimmen.

Kampen var afgjort – og gassen gået af ballonen efter de famøse første fire minutter af 2. halveg. Marcus Sloth fik reduceret til 3-1 med tyve minutter igen. Men bedst som man øjnede muligheden for yderligere reducering, lukkede Casper Holmelund endegyldigt kampen til 4-1. Et ordinært FA 2000 mandskab spillede sig hermed i toppen og efterlod VSK på en syvendeplads.

På lørdag møder VSK hjemme formstærke Ishøj, der slog Lyseng 5-1.