Back to basics…

image
12. september 2023 kl. 16:44

BACK TO BASICS…

Meget tyder på, at 3 division i år er en jævnbyrdig række, hvor alle hold kan slå hinanden. VSK var søndag draget til Tømrermester Jim Jensens Park i Rødovre for at møde Avarta. Fredagens og lørdagens resultater var faldet sådan ud, at med en sejr ville VSK være tre point fra topholdene, Vanløse, Lyseng og Vejgård. Med et nederlag ville der kun være tre point ned til nedrykningspladserne, hvor bl.a. dagens modstander var placeret.

Resultatet blev et nederlag på 1-0 på et mål af Baboucarr Baldeh. Det startede med en VSK- fejlaflevering på Avartas banehalvdel, som satte en omstilling i gang, hvor bolden hurtigt blev spillet op i højre forsvarsside, hvorfra Lucas Balck spillede en høj bold ind i det lille felt til Baldeh, der fra 2 meter headede ind på kroppen af Rasmus From, hvorfra bolden hoppede i mål. 1-0 efter et kvarter. Det blev kampens resultat, og stadionspeakeren kunne annoncere, at Avarta havde fordoblet sin målscore i denne sæson.

Minuttet inden var VSK tæt på at afgøre kampen til egen fordel, da Malthe Karsberg driblede sig fri i feltet. Men afslutningen prellede af mod Avartas overligger. I stedet for 0-1 blev det 1-0. De fleste af de resterende firs minutter havde VSK bolden mest. Vejlby-holdet spillede sig til 3-4 store chancer i det sidste kvarter af 1. halvleg. Den største tilfaldt Mathies Schjellerup, der overplacerede sin afslutning i det 30. minut, hvor den velspillende Malthe Karsberg serverede bolden. VSK-topscoreren havde ikke held med sine afslutninger i hhv. det 34. og 36. minut, hvor der var indlæg fra kanterne. Heller ikke Jonas Spornberger lykkedes med sine langskud udefra, inden halvlegen ebbede ud.

2. halvleg fortsatte med at bolden blev spillet til siden og tilbage. Midtbanen fik ikke etableret et fremadrettet overtag, og anfører Jonas Spornberger måtte forlade banen efter 57 minutter med en skade. I det 95. minut satte VSK for alvor Avarta-holdet under pres ved at sende et højt indlæg ind i feltet. Her dukkede Mathies Schjellerup højest med en hovedstødsafslutning, som Avarta målmanden, Thomas Gall, fik afværget med en refleksredning. Det blev kampens sidste afslutning, og de knap 400 tilskuere kunne bifalde Avartas figtherindsats. Begge hold har nu 7 point.

Efter kampen var det en flok skuffede VSK spillere, der nu skal ”back to basics”, med de dyder, der bl.a. skabte succes i den seneste hjemmekamp. På lørdag kommer Ishøj på besøg. VSK har endnu ikke slået Ishøj på hjemmebane.