Menu

AFSLUTNING PÅ EFTERÅRET

image
18. november 2022 kl. 12:28

AFSLUTNING PÅ EFTERÅRET

På lørdag spilles 3. divisions sidste runde i efteråret. Runden byder på en række spændende kampe. Med lokale øjne spilles en interessant kamp på kunstgræsset ved Vejlby Risskov Idrætscenter. VSK møder Dalum IF fra Odense.

Det er historisk to klubber, som minder meget om hinanden. Store ungdomsafdelinger med både drenge og pige spillere. Hos herrerne har vi i de sidste år ligget side om side i 2. og den nye 3. division. For et halvt år siden spillede vi begge hold i top 6-slutspillet. Nu ligger Dalum sidst i 3. division uden at have fået point i de første 15 kampe. Dalum stiller formentlig med Danmarksturneringens yngste hold med mange nye U-19-spillere.  

Meldingerne fra Dalum er, at man er meget opsat på at få point i efteråret sidste kamp. Hjemmeholdet er også indstillet på at slutte efteråret godt af. VSK er ubesejret på hjemmebane i denne sæson, hvor man har vundet de sidste fire hjemmekampe. I søndags blev det til 1-1 ude mod Holstebro i en kamp, hvor VSK havde spil og chancer til at tage sejren. Holdet har været ramt af en del skader og sygdom i efteråret. På lørdag vender Thais Damgaard tilbage. Han sad uden for med sygdom i weekenden.

VSK er favorit i lørdagens kamp. Kampen kan blive definerende for VSK´s efterårssæson. Holdet er indstillet på at slutte godt af, så der er et godt udgangspunkt for de sidste 6 kampe i grundspillet, inden 3. division efter påske deles op i slutspil for hhv. op- og nedrykning.

Kampen spilles lørdag kl. 13.30 på kunstgræsbanen ved siden af Vejlby stadion. Kom og vær med til at bakke VSK op i efterårets sidste kamp.

Billetter på:  https://vskaarhus.safeticket.dk/84597/3_division_VSK_Aarhus_-_Dalum_IF

Medlemmer har gratis adgang.