Menu

AFGØRELSEN NÆRMER SIG..

image
01. juni 2023 kl. 18:43
Næsby - VSK Aarhus lørdag d. 3/6 kl. 14.00

AFGØRELSEN NÆRMER SIG..

VSK´s 3. divisionshold tager lørdag til Næsby til den tredjesidste kamp i oprykningsspillet. Afgørelsen om, hvem der skal følge Middelfart op i 2. division strammer til. Lørdag kommer vi måske et skridt tættere på afgørelsen. VSK, der ligger på tredjepladsen spiller en afgørende kamp mod Næsby. Samtidigt spiller nummer to i rækken, FA 2000 i Middelfart mod topholdet i 3. division.

VSK koncentrerer sig imidlertid om kampen mod Næsby. Disse kampe er næsten altid jævnbyrdige. Det er altid en fornøjelse at spille i Næsby. God bane, god opbakning, og et hold, der gerne vil spille fodbold.

Herredivisionsholdet styres af de tidligere superligaspillere og mangeårige divisionstrænere, Kristoffer Johannsen og Claus Madsen. Sportschef Jan Vingaard er også tidligere mangeårig divisionspiller og –træner, ligesom bestyrelsesformanden, Poul Jørgensen også selv har mange års erfaring som tidligere spiller og fodboldleder.

VSK og Næsby kender hinanden ud og ind fra utallige divisionsopgør, og selvom de to trænerteams givetvis forsøger at trække en ny kanin op af hatten, så er det tvivlsomt om dette træk kan overraske modstanderen. ”Fodbold afgøres på marginaler”, som tidligere landstræner Sepp Piontek sagde. VSK har denne gang større behov for pointene – og forhåbentlig vil VSK denne lørdag få marginalerne på sin side – og dermed holde trit med FA 2000, som VSK møder i næste runde.

Hos VSK vender Anders Kjeldgaard og Marcus Sloth Jørgensen tilbage efter skader.

Hvis du ikke har mulighed for at se kampen live på lørdag d. 3 juni – så kan såvel kampen i Næsby som kampen i Middelfart, der spilles samtidigt følges på Divisionsforeningens streaming-platform kl. 14.00: https://3-division.dk/streaming/

Luk