Menu

ÆRGERLIGT NEDERLAG

image
12. oktober 2022 kl. 18:18

Det var en flok frustrerede VSK-spillere og ledere, der lørdag eftermiddag forlod Vanløse Idrætspark. VSK tabte 1-0 på et mål i det 52. minut af Giran Gabriel Pyne-Cole, der var på kontrakt i Brøndby indtil for 9 måneder siden. Det var ikke så meget målet, der påvirkede humøret, selvom det blev scoret på Vanløses eneste afslutning i 2. halvleg.

Det var to kampafgørende situationer i første halvleg, der skabte frustrationerne. Begge gange fik VSK annulleret mål. Begge gange dømmes der frispark mod Mathies Skjellerup. Første gang i det 34. minut. Skjellerup går dog umiddelbart før sparket om bag målmanden, og er uden indflydelse, da hjørnesparket går direkte i kassen. Der var tilsyneladende ingen protester fra Vanløse-spillerne, heller ikke målmand, Albert Graub-Jakobsen, der uden kommentarer henter bolden ud af nettet, inden han kan konstatere, at scoringen er annulleret.

VSK fortsatte sit pres, og i det 40. minut rykkede Thais Damgaard en halv banelængde og kom via en bande med Oscar Scott Carl helt fri i feltet, hvor den fremstormende Graub-Jacobsen fik pareret Damgaards afslutning, så den gik lige uden om Vanløse-opstanderen. Minuttet efter markerede dommeren for en scoring til VSK. Han pegede mod midten, efter at Marcus Sloth Jørgensen med et flot hovedstød havde sendt bolden i nettet bag Vanløse-målmanden.

Men kort efter hæver linjedommeren flaget, og markerer, at der er offside. ”Det er voldsomt frustrerende med to annullerede mål. Vi spiller ellers en fin kamp, hvor vi dog mangler kvalitet i vores afslutninger”, kommenterede Cheftræner Jens Gjesing efter kampen.

I fodbold er et heldigvis sådan, at der hurtigt er mulighed for at revanchere sig. På lørdag går turen til Næsby, der ligger lige over VSK. Fynboerne tabte snævert til Young Boys i Silkeborg.