Menu

U12: Har oplevet stor stigning af medlemmer

image U12 i aktion
Tobias Halskov
18. januar 2017 kl. 21:46
Denne artikel er den næste i en serie hvor vi sætter fokus på ungdomsholdene i VSK Aarhus. Artiklerne er skrevet af de respektive trænere og er omkring sæsonen i efteråret 2016. Denne artikel er omkring U12 årgang 2005. Artiklen er skrevet af træner Simon Juhl.

Vi er 43 spillere på U12 årgangen, som er for drenge der er født i 2005 og sidste kvartal af 2004.

Vores efterårssæson har generelt været positiv. Vi har oplevet en rimelig stor stigning af medlemmer, hvilket er super fedt og en stor cadeau til det arbejde vi udfører.
Derudover oplever vi, at alle vores fodboldspillere udvikler sig i en positiv retning på såvel det fodboldmæssige som på det sociale plan.

Vores førstehold har haft en rigtig spændende og udviklende sæson. Drengene blev inden sæsonen udvalgt til, at være med i Golden League, som er DBUs nye pilotprojekt, hvor de bedste børnehold er samlet i en speciel række. I Golden League har vi leveret en række gode præstationer, som har ført til, at vi har været oppe blandt de allerbedste hold i Jylland i den række under Golden League, som hedder platin.
Noget af det allerbedste, som vi har oplevet i denne sæson er, at vi ganske enkelt formår at udvikle spillerne i et hurtigere og mere eksplosivt tempo end i de konkurrerende klubber. Det har medført, at vi har indhentet en del af de klubber, som var foran os tidligere.

Derudover har et øget fokus på Futsal også været med til at udvikle spillerne i den rigtige retning. Futsal-spillet har haft den indvirkning, at spillerne har udviklet sig rigtigt meget i forhold til tempo, intensitet og det at arbejde med de tekniske og taktiske færdigheder under pres i et opskruet tempo. Det har været virkeligt fedt.

Vores hold 2, som var en del af B1-rækken har også haft en rigtig fin sæson. De har udviklet sig i et fornuftigt tempo, hvor de især på det fodboldmæssige plan, såvel teknisk som taktisk har udviklet sig. Det gør, at holdet i den kommende sæson skal en tur op i A-rækken, hvilket bliver super spændende.
Holdets oprykning betyder også, at de er nødt til at arbejde endnu hårdere, specielt på det mentale plan, hvor de skal arbejde meget med hvordan de agerer i modgang, men det bliver en spændende udfordring, som vi ser meget frem til.

Et øget fokus på Futsal har ligeledes også været rigtigt givtigt for holdet. De har rykket sig på tempoet i spillet, hvilket er helt essentielt frem mod en sæson i A-rækken.

Vores hold 3, som har spillet i C-rækken i denne sæson har haft en lidt blandet sæson. De har scoret uhyre mange mål, skabt en masse chancer og spillet nogle rigtigt lige kampe. Hvis man skal udpege et højdepunkt for holdet i sæsonen, så må det enten være 3-3 kampen mod Søften, hvor vi var bagud 3-0 og laver et vanvittigt comeback i anden halvleg. Her skal også nævnes, at vi laver to vanvittige langskudsmål fra omtrent midten af banen. Et andet højdepunkt kunne være den vanvittige 6-6 kamp mod Ebeltoft, som ligeledes løb af staben på hjemmebane, hvor drengene spillede en rigtigt flot kamp rent offensivt.
Holdet har i ingen af deres kampe scoret under tre mål, hvilket er rigtigt flot. Dog er vi i den nye sæson nødt til at have større fokus på defensiven, da drengene har desværre lukket alt for mange mål ind i eget net, så det vil vi prøve at arbejde målrettet med fra den første træningskamp, som er på hjemmebane den 18. januar.  

Vores største højdepunkt i sæsonen må være vores fælles stævnetur. Den første weekend i efterårsferien stod på øens hold cup. Vi havde en rigtigt god tur, som på det sociale og fodboldmæssige gav drengene rigtigt meget som enhed og fodboldårgang. Vi kan ikke prale med, at vi vandt alle kampe, at vejret var fantastisk eller sådan, men vi havde en fremragende fodboldtur til det fynske land.

 

Luk