U12 Drenge Vinder B1909 Combi Cup

image Holdbillede fra B1909 Combi Cup
Simon Juhl
07. februar 2017 kl. 10:04
U12 drengene var i weekenden 3-5 februar til B1909 Combi cup, som afholdes på B1909s anlæg i hjertet af Odense.

B1909 Combi cup turneringen er opbygget således, at ens hold deltager halvdelen af tiden i en udendørsturnering på kunstgræsbane, og den anden halvdel af tiden i en indendørs turnering.

Drengene leverede gennem hele weekenden fine præstationer såvel indendørs som udendørs. I den indendørs turnering nåede begge holdene i A-slutspillet, hvor kvartfinalen blev endestation for det ene hold og semifinalen for det andet hold. Med tanke på, at vi slet ikke har trænet indendørs i år og kun spillet et enkelt indendørsstævne, så leverede vi rigtigt fine præstationer.

I udendørsturneringen startede drengene ud med at spille noget fremragende fodbold, vi har sjældent været så gode med bolden i vores opbyggende spil. Vi spillede ganske enkelt fremragende fodbold med masser af fart, få berøringer på kuglen, masser af bevægelse og super gode mål. Vi endte derfor med at vinde vores indledende pulje, og Combi Cup er opbygget således, at vi derfor kom i finalen. Her skulle vi møde Randers Freja, som havde samlet samme antal point, som os i det indledende puljespil. Vi vidste derfor, at der ventede os en hård finale, hvor vi ville få kamp til stregen af Randers Freja.

I finalen starter vi rigtigt fint, vi sidder på kampen de første 10 minutter og skaber to-tre gode chancer, som vi bør score på. Kampens første mål falder dog ikke efter den største chance, men kommer efter en nedfaldsbold på et hjørnespark, hvor Sylvester sparker den resolut i kassen til 1-0. Da vi scorer er der 10 minutter tilbage af kampen, og herefter lægger Randers et tungt pres på os. Vi er ved at være trætte efter en lang weekend og vi forsvarer os rigtigt dybt foran vores eget mål. Det resulterer til vores held i, at Randers satser rigtigt meget og sender mange folk med frem i feltet. Med 3 minutter igen erobrer vi bolden i venstre side, og instinktivt spiller vi den i dybden, da vi er pressede og energien er ved brugt op. Dog finder vores lynhurtige angriber, Sylvester, de sidste kræfter frem og på Gareth Balesk manér overbevisende oversprinter Randers defensiven og scorer et forløsende mål, som reelt sikrer os sejren i finalen.

Stævnet var en fantastisk oplevelse og endte med et fantastisk resultat. Trænerteamet er meget stolte af præstationen og håber, at drengene fortsætter med deres positive udvikling som fodboldspillere.