Menu

Opstart af børnefodbold hold årgang 2017 og 2018

VELKOMMEN TIL OPSTART AF BØRNEFODBOLD HOLD PÅ KATRINEBJERGSKOLEN OG ELLEVANGSKOLEN ÅRGANG 2017 OG 2018

VSK Aarhus fodbold vil gerne starte børnehold på Katrinebjergkolen og Ellevangskolen for årgang 2017 og 2018. Vi har brug for forældrenes hjælp – for at det kan lade sig gøre.

Konceptet går ud på, at en forældregruppe inden opstart tilkendegiver, at de gerne vil overtage træningen efter 3 træninger. Vores børneudviklings træner afholder 3 træninger, og sørger for, at forældregruppen i løbet af de 3 træninger bliver klædt godt på til, at kunne sammensætte en god træning for spillerne. Børneudviklings træneren viser øvelser omkring, hvordan en træning sættes sammen, og hvordan man formidler øvelserne og skaber en god ramme omkring træningen. Alle børnene har mulighed for at deltage i disse træninger sammen med deres forældre. Efter de 3 gange overtager forældregruppen træningen og kører videre derfra, med hjælp fra børneudviklings træneren i starten. Efterfølgende vil træningerne fortsætte på samme tidspunkt og på samme ugedag frem mod sommerferien. For at træningerne kan fortsætte udover de 3 træninger, er holdet afhængig af, at der er en forældregruppe, som har lyst til at varetage de efterfølgende træninger.

Det er vigtigt, at der er en forældregruppe der inden opstart tilkendegiver, at de gerne vil overtage træningen efter de 3 træninger.

Du kan læse mere nedenunder.

TILMELDING: Hos Lukas Møller Jørgensen på mail: lmj@vskaarhus.dk . Angiv venligst følgende i mailen: navn, mail, tlf. og årgang på deltagere samt at det er opstart 2017/2018 på Katrinebjergskolen eller Ellevangskolen, at du deltager i, og om du er interesseret i at overtage træningen efter 3 gange.

OPSTART AF BØRNEFODBOLD HOLD PÅ ELLEVANGSKOLEN ÅRGANG 2017 OG 2018:

OPSTART AF BØRNEFODBOLD HOLD PÅ KATRINEBJERGSKOLEN ÅRGANG 2017 OG 2018: