Menu

CSR Partner

image Sved og godt humør blandt deltagerne

VSK Aarhus har startet et nyt fodboldhold op for 5-10 årige børn med CP (Cerebral parese) og andre lignende funktionsnedsættelser. VSK Aarhus mener også at denne gruppe børn også skal have muligheden for at få sved på panden, sammen med ligestillede børn med disse bevægelseshandicaps. 

Vores hold tilbyder fodboldtræning til børn og unge med CP, andet fysisk handicap eller fysisk funktionsnedsættelse. Vi har altid brug for flere spillere på vores hold så kontakt en af de to trænere, hvis du har et barn der har lyst til at spille fodbold. 

Vi tilbyder fodboldtræning til børn og unge med CP, andet fysisk handicap eller fysisk funktionsnedsættelse. Vi er til stævne to gange om året, hvor vi spiller mod andre hold med samme forudsætninger.

Vi tilbyder en masse godt, hvor følgende vil være centrum for fodboldtræningen:

  • Hyggelig og sjov træning
  • Fokus på motorisk udvikling
  • Konditionstræning
  • Nye venner
  • Fællesskab på holdet og med andre CP-hold
  • Et godt fællesskab forældrene imellem

Partnere der vil støtte økonomisk til spilletøj, fodboldture, sociale arrangementer og oplevelser for VSK Aarhus CP holdet er meget velkommen.

 

 

Der har også været andre typer af CSR-partnerskaber, som da VSK donerede 200 gule skovbakkentrøjer til organisationen X-Suba Sport 4 Development, hvis formål er at uddanne unge i Uganda indenfor sundhed, almen uddannelse og livs læring, igennem sport. Organisationen har derudover også til mål at skabe trygge rammer for børn og unge i Walukuba-Masese provinsen. Læs mere - Klik her -