Menu

VSK SOMMERFEST

image
30. maj 2019 kl. 10:45
Invitation til VSK SOMMERFEST d. 15. juni

Forårssæsonen for VSK’s 1. hold har nået sin afslutning. Holdet spiller sin sidste kamp i Danmarksseriens pulje 4, med chance for oprykning til 2. division. Derfor vil VSK Aarhus gerne invitere interessenter, samarbejdspartnere og sponsorer på Vejlby stadion. 

 

Program for sponsorer:

14.30 – VIP Teltet (Stautrup fest udlejning) åbnes med øl og pølser
- Møde med klub1000 og VSK Erhvervsnetværk
15.30 – Kampstart VSK Aarhus – FC Djursland
17.30 – Gravøl eller oprykningsfest

Lyder det interessant for dig, så tag kontakt til Jakob Tougård på 60243951 eller jakobt94@gmail.com

Pris for deltagelse er 100 kr. som betales via mobilepay på dagen. Som indebærer plads i VIP-teltet, øl og pølser i løbet af kampen. 

Som deltager i dette sponsorarrangement får du mulighed for, at møde andre lokale erhvervsfolk, udvide dit netværk i lokalområdet samt venskabelig snak over en fadøl og pølser. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker man blot at møde op og støtte VSK's 1. hold, nyde selskabet med sine holdkammerater og blive stimuleret af de fodboldmæssige indtryk. Bliver porten selvfølgelig lukket som altid med GRATIS ENTRE.

Derfor vil vi sætte ekstra stor pris på jeres opbakning. Det var en festdag d. 8. maj da størstedelen af klubbens medlemmer var samlet, lad os gøre det igen!

 

Alle er velkomne

#Vedsamletkraft