Menu

Velbesøgt nytårskur

image
06. februar 2020 kl. 05:31

Der var med op mod 70 trænere og ledere fuldt hus til nytårskuren tirsdag d. 4. februar. Her fortalte bestyrelsen om en række initiativer for at gøre VSK Aarhus til en endnu bedre klub.

Først blev der tid til at berøre vore positive udfordringer med den vilde vækst i Aarhus Nord, hvor der frem til 2025 bygges mere end 10.000 nye ungdoms og familieboliger. Samtidig er der ikke planlagt flere fodboldbaner eller andre større idrætsfaciliteter for den sags skyld. Nordbyens fodboldklubber kan vente mellem 1000 og 1.500 flere fodboldsspillere i de kommende år, og VSK Aarhus får uden tvivl vores del. Det stiller store krav til faciliteter, organisation, ressourcer og frivillige.

VSK Aarhus er sammen med Vejlby-Risskov Hallen i gang med en lille del af løsningerne, nemlig at omdanne Vejlby Stadion til en helårs kunstgræsbane med stadionlys. Det skal være første del af at omdanne Vejlby Stadion til byens stadion nr. 2, hvor der kan afvikles tilskuer- og tv-kampe hele året rundt, samtidig med den kan bruges som en hårdt tiltrængt træningsbane året rundt.

En mindre nyhed – men nok så vigtig i dagligdagen – er, at VSK Aarhus har leaset en opkridtningsrobot, så stregerne fremover kan stå 100% præcise og skarpe.

Der var også en anden mindre nyhed med stor betydning. Nykredit har doneret møbler fra et IT-og administrationsbygning de fraflytter. Det kommer til at give et tiltrængt løft i cafeteriet og vor lokaler. Stor tak til Nykredit.

DBU starter nu turneringer for E-sport, så derfor kommer VSK Aarhus til at tage stilling til om vi skal have det på den kommende generalforsamling. Det kræver nemlig en vedtægtsændring.

VSK Aarhus vil styrke børnefodbolden, så vi søger en børnekonsulent. Vi vil også i gang med at blive gode nok til at få licens, så vi skal have en ungdomsudvikler for U10-U16.

Der sker også noget hos kvinde-elitefodbolden. Vi arbejder på at skabe et bedre grundlag for byens kvindebold, så generalforsamlingen skal også tage stilling til at bemyndige bestyrelsen til at lave et selskab for at skabe nye rammer om Kvindeliga- og U18 holdet.

Det spejler sig hos de bedste herrespillere. Her skal der ligeledes tages stilling til at bemyndige bestyrelsen til at arbejde med en selskabsdannelse.

Derpå blev der i bordgrupperne lavet en række forslag til at tjene penge til kunstgræs på stadion. De blev pitchet for Løvens hule og det bedste blev kåret.

Derpå præsenterede vor nye tøjleverandør Sportmaster årets tøjkollektion fra Adidas. Ind mellem den meget snak, prøvede trænerne tøj i lange baner, og der blev bestilt trænerpakker til alle.