Menu

U15: Nyt trænerteam til den nye sæson

image Hold 1 efter 1-1 i Thisted, hvor det lykkedes at blive i Vest 1.
Tobias Halskov
22. februar 2017 kl. 11:53
Denne artikel er den næste i en serie hvor vi sætter fokus på ungdomsholdene i VSK Aarhus. Artiklerne er skrevet af de respektive trænere og er omkring sæsonen i efteråret 2016. Denne artikel er omkring U15 årgang 2002. Artiklen er skrevet af træner Tobias Halskov.

Efteråret 2016 bød på masser af god fodbold for årgang 2002 i VSK Aarhus. Årgangen lyder pt. på omkring 40 drenge. Gennem efteråret havde årgangen tre hold, som henholdsvis spillede i Vest 1 og så to hold i række 1.
Hold 1 formåede på rigtig flot vis at blive i vest 1 rækken efter uafgjort i noget af en gyser i Thisted, hvor man spillede direkte om nedrykning. Dermed skal man igen spille op imod de helt store klubber til foråret. Det bliver utroligt spændende, at følge hold 1’s kampe i Vest 1 rækken til foråret.

Hold 2 og 3 spillede som sagt, i række 1, dog i to forskellige Aarhuspuljer. Det blev dog til en lidt pudsig oplevelse, da hold 2 rykkede ud og hold 3 klarede frisag og leverede en rigtig flot sæson, hvor man spillede med i toppen det meste af sæsonen. Hold 2, som var blevet nr. 2 i mesterrækken sæsonen forinden, måtte dog sande, at en svær puljelodtrækning og skader på hold 1 blev dyrt. Hold 2’s pulje var med fire hold, som havde spillet mesterrække sæsonen forinden samt VRI, der havde vundet række 1. Så man vidste godt på forhånd, at det var en utrolig svær pulje med et rigtig højt niveau, og det blev altså VSK, som trak det korteste strå. Vi håber dog på, at begge hold kan få lov til at spille i række 1 her til foråret.

Efteråret bød også på en træningslejr for nogle af drengene fra hold 2 og 3. Turen gik til Sindal i Nordjylland med tog og bød blandt andet på flere træningspas samt FIFA turnering om aftenen, hvor trænerteamet blev de fortjente vindere og fik givet drengene en lektion i Fifa. 

Efteråret 2016 blev også den sidste halvsæson for cheftræner Søren Kiilerich og hold 3 træner Nicolai Kammersgaard, som begge er draget på nye eventyr. Tobias Halskov, som i efteråret havde hold 2 samt assisterede på hold 1, har overtaget Søren Kiilerichs rolle som cheftræner for hold 1. To nye trænere er derfor kommet til inden forårssæsonen. Michael Pedersen træder ind i en hjælpende rolle til hold 3, hvor Morten Riber Sørensen i forvejen holder til. Hold 2 har fået tilført en træner i form af Nicklas Hansen, som kommer fra Billund og som blandt andet har fået noget af sin træneruddannelse i FC Midtjylland.

Dermed starter årgang 2002 op i 2017 med et helt nyt trænerteam.

Vi glæder os til at komme i gang!