Menu

Pokaleventyr for U15 piger og U16 drenge

image
Morten Justesen
13. maj 2019 kl. 18:08
VSK-U16 drenge er i pokalfinalen og U15 piger spiller pokalsemifinale hjemme mandag aften.

I en klub som VSK Aarhus har vi mange hold, der gør det godt uge efter uge, weekend efter weekend. Det afspejler tabellerne også i indeværende sæson. Allerbedst er det, at vi er mange, og vi spiller af lyst, for sjovt og/eller for at blive bedre. Der er imidlertid lidt ekstra grund til at kippe med flaget for øjeblikket. For efter bronze til 3F-pigerne og foreløbig førsteplads til Danmarksserien på herresiden, så gør vores ungdomshold også lidt ekstra opmærksom på sig selv.

Stor succes hos U16 drenge

U16-drenge er helt ustyrlige. Finalekamp i pokalturneringen den 12. juni på neutral bane mod Vejle (kampsted endnu ikke fastlagt) som den foreløbige kulmination. Men også i ligaen går det forrygende. Her er der en foreløbig delt førsteplads i liga 1, som er højeste række på årgangen, der skal forsvares i en regulær topkamp mod Hobro på søndag. Den kamp søges planlagt til at foregå på Stadion.

Som yderligere tilføjelse er det netop denne årgang som AGF’s Frederik Ihler var en del af, inden sit skifte til AGF. Frederik Ihler er i øjeblikket topscorer på tværs af landet i u17-rækken, til trods for at han er førsteårs-u17’er. Det har udmærket sig i en plads på U16-landsholdet. Der skal lyde et stort tillykke herfra.

Så kom og støt gutterne - for de gør det aldeles fremragende. Og selvom de allerbedste klubber lader deres u16-spillere spille u17, så ændrer det ikke på, at gutterne leverer på allerhøjeste niveau. Det er klubber som Vejle B, AGF/Lyseng, Kolding, Middelfart, de møder i liga 1. Værd at nævne er det, at det i den forgangne weekend blev til en 3-2 sejr ude mod OB.

Pokalsemifinale venter U15 piger

Og i rækken af pokaleventyr, fortsætter det måske i aften mandag, hvor u15P tager mod Horsens for at spille semifinale med adgang til at møde Kolding Q i finalen. Så kom og støt her også. Disse piger fører ligeledes højeste række på årgangen, nemlig liga 1, og flere spillere hjælper desuden på U16P, hvor der spilles i såvel Liga 1 og Liga 2. Så alt i alt en talentfuld gruppe “tøser” der sagtens kan bruge lidt ekstra opbakning i aften. Så kom ud af værelserne og kom på Stadion både mandag aften og søndag eftermiddag.

#VedSamletKraft