Menu

KÆMPE TRIUMF: VSK Aarhus U16 drenge vinder Jysk Pokalturnering

image VSK drengene kunne fortjent fejre triumfen i minutterne efter slutfløjtet
Tobias Halskov
21. juni 2019 kl. 09:17
VSK Aarhus U16 drenge slog Vejle Boldklub 2-1 i finalen, der blev spillet på Vejle Stadion. Finalen blev spillet af to omgange, da første kamp blev afbrudt på grund af lyn og torden ved stillingen 2-2.

En meget flot sæson af VSK’s U16 drenge kulminerede i sidste uge på en sensommeraften i Nørreskoven på Vejle Stadion. Her skulle VSK’s Liga 1 drenge spille Jysk Pokalfinale mod Vejle BK. Finalen spilles normalt over én kamp, men lyn og torden satte en stopper for den første finale på Jysk Park i Silkeborg, så finalen nu skulle spilles om i Vejle.

Det var nogle tændte VSK-drenge der fra start satte sig på kampen. Allerede efter få minutter kunne Elias Astola gøre det til 1-0 og blot 10 minutter efter kunne Lucas Kurcaba udbygge føringen. Dominansen fortsatte halvlegen ud og VSK kunne derfor gå til pausen med en 2-0-føring.

Vejle BK ville ikke sådan lad sig kue og slog fra sig i anden halvleg. VSK blev hurtigt trykket tilbage på banen og Vejle kunne allerede fejre en scorering efter 6 minutters spil. VSK-drengene formår dog på flotteste vis at holde stand og har endda en meget stor chance, der desværre ikke blev omsat til en scoring. Stillingen 2-1 holdt til sidste dommerfløjt og VSK kunne derfor lade sig hylde som Jysk Pokalvinder

Cheftræner Jan Blach var naturligvis utrolig stolt efter den flotte sejr og kunne samtidig se tilbage på en flot sæson.

- Vi har spillet en helt forrygende sæson. I påsken vandt vi Holland Elite Cup, nu Jysk Pokalvindere samt en flot 4. plads i turneringen med kun 2 point til anden pladsen. Jeg er meget stolt og tilfreds med drengenes indsats gennem hele sæsonen, fortæller Jan Blach. 

U16-drengene går nu på en velfortjent sommerferie. Efter sommerferien venter tilværelsen som U17 drenge i Liga 1.