Menu

Åbne Aarhusmesterskaber i Futsal afholdes i Vejlby Risskov hallen Lørdag

image
SKJ
15. december 2017 kl. 16:16
Lørdag den 16. december afholdes der Åbne Århusmesterskaber i futsal for U13 hold. Det hele foregår i Vejlby Risskov hallen. Futsal er et intenst og teknisk funderet spil, som med garanti vil underholde alle, som kommer og ser fodbold på dagen

Stævnet afholdes for at tjene penge til U13 drengenes tur til Holland, som de skal på i foråret 2018. Der vil til stævnet være mulighed for at købe sodavand, kaffe, sandwich osv. og alt overskuddet går naturligvis til alle U13 drengene.

Stævnet byder på forskellige hold fra det meste af Jylland, og det bliver meget interessant at se, hvem der løber med titlen som Århusmester.

“Futsal er et fantastisk spil, som desværre ikke er en fast integreret del af alle fodboldholds vinterprogram. Vores intention med stævnet er derfor, udover at samle penge ind til U13 drengene, også at gå forrest og være med til at udbrede futsalspillet endnu mere, da vi mener, at det er et givtigt spil, som udvikler teknisk dygtige fodboldspillere, som lærer at spille i et højt tempo. Vi glæder os derfor meget til at byde alle holdene velkommen til nogle fantastiske timer i hallen på lørdag”.

Sådan lyder det fra stævnelederne Mette Juhl og Simon Juhl, som i løbet af dagen vil forsøge at sikre, at stævnet fungerer og glider så glat som overhovedet muligt.

Stævnet sparkes i gang kl. 09.00 og forventes at være slut omkring kl. 17.00, så der er rig mulighed for at komme og se en god omgang Futsal.