Menu

VSK Aarhus Kvindeligaholdet og SATS Fitness har indgået en Liga Partner aftale

image
Michael Lynge
04. februar 2019 kl. 09:24
SATS Fitness indgår for første gang et samarbejde med VSK Aarhus.

Et værdifuldt samarbejde for SATS og VSK Aarhus. Rent værdimæssigt ser vi kvinde- og pigefodbold som et godt og sundt produkt, som vi på alle måder kan stå på mål for i SATS.

  • Vi synes, der bliver gjort et virkelig flot og stort stykke arbejde med at udbrede og forbedre kvinde- og pigefodbold rundt omkring i Aarhus Nord, og vi vil være med på den rejse, siger SATS.
  • Vi ser gode muligheder i at støtte VSK Aarhus fordi vi også tror på, at de kan støtte vores forretning. Vi kan via Liga Partnerskabet bedre komme ud til nogle nye, interessante mennesker, som vi gerne vil i kontakt med, så vi kan tiltrække flere medlemmer og kunder til SATS Fitness.
  • Samarbejdet er endnu et billede på den udvikling af pige- og kvindefodbolden, som har været undervejs så længe, og som nu endelig munder ud i stærke kommercielle partnerskaber, et VSK Aarhus Kvindeligahold med fantastiske profiler, landsholdsspillere og forhåbentlig på længere sigt endnu flere talentfulde Østjyske piger på grønsværen siger VSK Aarhus. 

VSK Aarhus Kvindeligaholdets næste store udfordring venter den 17. Februar, hvor holdet skal spille pokalkvartfinale mod Næsby og forhåbentlig avancere sig i pokalturneringen.

I de kommende måneder kommer VSK Kvindeligaholdet til at præsentere en række nye kommercielle partnerskaber frem mod starten på den nye DBU Kvindeliga i 2019/2020 sæsonen.

Ønsker du at vide mere om kommercielle partnerskaber i VSK Aarhus så kontakt partner@vskaarhus.dk

Læs mere på www.sats.com og www.vskaarhus.dk/sponsorer

Luk